Vegetar madplan #2

Vegetar madplan #2 anden i rækken af vegetariske madplaner.

vegetar madplan #2

Det er ved at være lidt tid siden jeg har delt en vegetarisk madplan. Sidst jeg gjorde det, så den sådan her ud og bød på en grønkålssalat vendt i en avocadocreme, kikærtedeller, madpandekager, falafelbowls med yoghurtdressing og tortillaschips. En æggekage i ovnen og en spinattærte med gedeost og karamelliserede rødløg. Denne her gang byder madplanen på en omgang lun pastasalat vendt i en peberfrugt-blomkålssauce, en vegetariske linselasagne, vafler med falafler, bbq marinerede bagte blomkål og en tomatsuppe med grillede peberfrugter. Håber det lyder lige så fristende i jeres hoveder, som i mit. Madplanen rækker til 2 voksne og 2 børn og her medfølger en indkøbsliste. Rigtig god uge 6

 

Vegetar madplan #2

 

 

Indkøbsliste

 

Grønt: 

 • 6 peberfrugter
 • 2 blomkål
 • 1 spand cherrytomater
 • 1 net hvidløg
 • 2 rødløg og 2 almindelig løg
 • frisk basilikum, mynte, persille og frisk oregano
 • 1 pose gulerødder
 • 1 øko citron + 1 lime
 • frisk rød chili
 • 1 bakke store tomater (6 stk)
 • 2 avocadoer
 • 1 rødbede
 • 1 agurk
 • 1 bundt forårsløg
 • 1 pose grønkål

 

Mejeri:

 • 1 pikant flødeost
 • 1 pose revet ost (jeg brugte parmesan)
 • 1/2 liter piskefløde
 • 1 bøtte cremefraiche
 • 1 bakke æg
 • 1 blok fetaost eller salatost
 • 1 liter mælk eller havredrik

 

Andet:

 • oregano, paprika, cayennepeber, muskatnød, spidskommen, salt og peber
 • 1 flaske balsamico
 • 1 flaske olie (jeg bruger olivenolie)
 • 1 tube tomatpuré
 • 1 bøtte honning eller agavesirup
 • 1 pose pasta
 • 1 pose pinjekerner
 • 1 pose cashewnødder
 • 1 pose røde linser
 • 1 pose majsmel (evt. også speltmel til vafler, men du kan bruge majsmel)
 • 3 dåser hakket tomat
 • 1 bouillonterning (grøntsags)
 • 1 pakke lasagneplader
 • 1 pose rørsukker eller almindelig sukker
 • 2 dåser kikærter
 • 1 glas tahin
 • 1 bøtte bagepulver
 • 1 pakke Urtekram falafler fra frost

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

 1. Hej Julie.
  Det ser meget lækkert ud.
  Findes madplanerne med indkøbsliste i printervenlig format? Måske jeg overser et link eller lign. et sted 😉

  1. Hej Louise. Åh godt spørgsmål, på et tidspunkt havde jeg det sådan at de kunne printes i hvert fald. Er faktisk lidt i tvivl om man stadig kan. Jeg plejer at tage et billede med min telefon af listen, eller bare gå rundt med min telefon (åbnet på madplanen) inde i Føtex.. 🙂

Vis alle kommentarer (4)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret