Sandwich med gedeost, løgkompot og mynte

Endnu en sandwich har ramt bloggen, og det er en virkelig god én af slagsen! Den er med verdens bedste løgkompot, gedeost, dadler, mynte og sprød bacon. Den kombination er du nødt til at prøve af.. Server den til frokost, ta’ den med på picnic eller spis den til aftensmad. Opskriften på denne sandwich med gedeost, løgkompot og mynte finder du nedenfor.

sandwich med gedeost Sandwich med gedeost, løgkompot og mynte

Opskrift på sandwich med gedeost

 

Denne her sandwich er seriøst god og en virkelig nem én at bikse sammen. Jeg har bare købt mig til nogle færdige sandwich brød, som lige kommer i ovnen med gedeost skiver – indtil brødet bliver godt sprødt og gedeosten er smeltet. Så er det på med løgkompotten, mynte blade, dadler og til sidst sprødt bacon. Har du mon prøvet de her dadler i baconsvøb før? Så ved du måske også hvor vanvittig god den kombination er.. MUMS! Nedenfor kan du se hvordan jeg laver sandwichen.

Er du på nej-tak-til-gedeost-holdet, så kan jeg anbefale dig at bruge mozzarellaost i stedet for. Har du en god tid og har lyst til at bage dine egne sandwichbrød, så kan jeg anbefale dig denne her opskrift.

Sandwich med gedeost, løgkompot og mynte

Opskrift til 1 sandwich, men løgkompotten rækker til 3-4 sandwiches.

Ingredienser

 • 1 sandwichbrød
 • 6 skiver gedeost
 • 5 mynteblade
 • 3 dadler
 • 2 stykker bacon

Løgkompot

 • 1 løg
 • 1 spsk. smør
 • 1 spsk. olie
 • 2 spsk. lys sirup
 • 3 spsk. eddike
 • lidt salt og peber

Sådan gør du

 1. Start med at lav din løgkompot. På en pande kommer du olie og smør på. Skær løg i skiver og vend dem rundt i fedtet og tilføj så sirup. Når de er vendt godt rundt i dette, kommes eddike, salt og peber ved. Lad det småsimre til væsken er fordampet.
 2. Tænd ovnen på ** grader
 3. Kom 3 skriver gedeost på under’en og over’en og bag i ** minutter
 4. Steg bacon sprødt på en pande
 5. Kom løgkompot på under’en, dernæst mynteblade, dadler og bacon og så låget på igen

Bedøm denne ret

 

Se her hvordan jeg laver sandwichen

 

Se mine nyeste sandwichopskrifter her

Jeg har faktisk produceret en del nye sandwichopskrifter her på det seneste – mon du har set dem eller måske endda allerede prøvet en af dem? Jeg fremhæver dem lige her under.

Følg endelig med på Instagram, Facebook eller TikTok

Du kan klikke her – så kommer du direkte ind på min Instagram profil, hvis du altså kunne tænke dig at følge med. Jeg deler dagligt madinspiration og generelt lidt fra min hverdag og familie liv. Det samme gør jeg på min Facebookprofil. På min TikTok profil deler jeg udelukkende madvideoer – måske du kan finde lidt inspiration her inde. Jeg håber, at vi ses derude 🙂

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret