Sandwich med flanksteak, løgkompot og ristede løg

En luksus sandwich har ramt bloggen og det er denne sandwich med flanksteak, løgkompot og ristede løg. Er du vimmer den smager godt! Nærmest som at tage på café i eget hjem. Sandwichen er perfekt til frokost – et godt bud på en god omgang luksus frokost at servere for gæster. Den kan også den kan også snildt udgøre et mættende aftenmåltid. Jeg håber at I kan bruge opskriften!

Sandwich med flanksteak, løgkompot og ristede løg

Opskrift på sandwich med flanksteak, løgkompot og ristede løg

 

Bag først disse hjemmelavede sandwichbrød og så er du allerede et skridt tættere på at smage på denne lækkerhed af en sandwich. Ellers køber du dig selvfølgelig bare til nogle. Sandwichbrødene har jeg smurt med mayonaise, dernæst rucola, flanksteak, løgkompot, bagte tomater og hjemmelavet ristede løg. En rigtig snasket sandwich med masser af smag. Det lyder måske besværligt og tidskrævende, men de forskellige elementer tager vitterligt kun 5-10 minutter at bikse sammen og så kan de gemmes og bruges til andre ting også.

Du kan sagtens købe dig til både færdige sandwichbrød og ristede løg – så sparer du lidt tid i køkkenet. Løgkompotten vil jeg dog virkelig anbefale at lave – den er bare for mums. De hjemmeristede løg har altså også en helt anden smag når de laves selv.

Flanksteak sandwich med løgkompot og ristede løg

Opskrift til 4 sandwich

Samlet tid

2 timer, hvis du bager brød selv

Ingredienser

 • Brød: 4 stk.
 • Flanksteak: omkring 600 g
 • Bagte tomater (10 cherrytomater, lidt olie + salt)
 • Mayonaise: 6 spsk.
 • Rucola: 1/2 pakke
 • Løgkompot (1 stort løg, 1 spsk. smør + 1 spsk. olie, 2 spsk. lys sirup, 3 spsk. eddike + lidt salt og peber)
 • Ristede løg (1 stort løg, 1 dl hvedemel, 3-4 dl fritureolie/ solsikkeolie)

Sådan gør du

 1. Start med at bage dine brød, følg opskriften her eller køb dig til nogle
 2. Din flanksteak skal steges, måske du har rester fra grillaftenen igår – det ville jo være helt oplagt. Ellers steg den på en grillpande efter anvisning på pakken.
 3. Tomater halveres og kommes i et ovnfast fad sammen med lidt olie, salt og peber. Bag ved 170 grader i 20 minutters tid.
 4. Løgkompot og ristede løg laves: skær løg i skiver og gør klar på komfuret, frem med en pande som du kommer lidt olie og smør på samt en gryde hvor du kommer fritureolie eller solsikkeolie i.
 5. På panden kommer du halvdelen af løgene, resten af løgene skilles godt ad og kommes i en skål med mel, vend godt rundt.
 6. Når fritureolien er godt varm kommes de her løg vendt i mel i, giv dem 5 minutters tid til de er gyldne og sprøde. Læg dem til tørre på godt med køkkenrulle.
 7. De løg du har på panden vendes rundt i fedtet og der tilføjes sirup. Når de er vendt godt rundt i dette, kommes eddike, salt og peber ved. Lad det småsimre til væsken er fordampet.
 8. Når dine brød er færdigbagte, er du klar til at samle dine sandwich: skær dem over og smør både under og over med mayo.
 9. Kom rucola på og skær din steak i tynde skiver som lægges på.
 10. Kom løgkompot, ristede løg og bagte tomater på, og luk sandwichen med låget.

Bedøm denne ret

 

Se her hvordan jeg samler de her luksus sandwich med flanksteak

sandwich med flanksteak

Se her og få inspiration af andre lækre sandwiches

De dage hvor det gerne må gå lidt hurtigt, køber jeg mig til nogle færdige sandwichbrød. Hvis tiden er der til det, bager jeg mine egne. Det kunne være de her sandwichboller, de her baguettes eller måske mine sandwichbrød med pikant og soltørret tomat. Alternativt kan man fylde fryseren med en af ovenstående, så er der altid lækkert sandwichbrød liggende klar til at lave en god frokost eller aftensmad. Nedenfor kommer jeg med nogle forslag til, hvad du kan fylde sandwich med.

flanksteak sandwich

Følger ud mon med på Instagram eller TikTok?

Hvis ikke, så kan du klikke her – så kommer du direkte ind på min Instagram profil, hvis du altså kunne tænke dig at følge med. Jeg deler dagligt madinspiration og generelt lidt fra min hverdag og familie liv. På min TikTok profil deler jeg udelukkende madvideoer – måske du kan finde lidt inspiration her inde. Jeg håber, at vi ses derude 🙂

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret