Sandwich med æg og rejer

Sådan en sandwich med æg og rejer kan da bare så meget, kan den ikke? Det synes jeg i hvert fald. En kombi som aldrig slår fejl. Sprødt sandwichbrød, mayo, lidt frisk spinat, rejer, æg, agurk og tomat. Server den til frokost eller aftensmad – perfekt til når man får gæster til frokost og vil forkæle dem lidt.

Sandwich med æg og rejer

Opskrift på lækker sandwich med æg og rejer

 

Mums altså! Sådan rigtig café- agtig-følselse man får, af at sætte tænderne i denne her lækkerhed af en sandwich med rejer og æg. Du kan bruge lige netop de sandwichbrød du synes – fyldet smager også dejligt ovenpå et stykke rugbrød. Jeg har brugt nogle grov sandwichbrød i denne opskrift. Det er altså bare en super hurtig og nem frokost eller aftensmad. Det eneste der kræver tilberedning er ægget. Ellers er det bare at skære lidt grønt og riste brød. Prøv opskriften af, hvis det lyster.

 

Sandwich med rejer og æg

Opskrift til 2 sandwiches

Samlet tid

10 minutter

Ingredienser

 • 2 sandwichbrød
 • mayo - den mængde du ønsker
 • 2 håndfulde spinat
 • 2 håndfulde rejer
 • 2 æg
 • 4 skiver agurk
 • 4 skiver tomat

Sådan gør du

 1. Rist sandwichbrødene i en panini eller brødrister
 2. Smør under’ne og overne med mayo
 3. Kom først frisk spinat i bunden
 4. Dernæst en håndfuld rejer og et æg skåret i skiver
 5. Slut med tomatskiver samt agurkskiver
 6. Luk sammen med nyd sandwichen

Bedøm denne ret

 

Se her andre gode sandwichopskrifter

Sandwiches er jo bare geniale. Vi kan finde på både at spise det til frokost og aftensmad. De dage hvor tiden er knap og det samme med overskuddet – så er det altså bare rart ikke at skulle andet end, at skære lidt forskelligt grønt, riste noget lækkert sandwichbrød og finde noget dressing frem. Man kan selvfølgelig også bage sit eget sandwichbrød eller lave hjemmelavet dips og dressinger. Herunder fremhæver jeg lige nogle andre sandwichopskrifter, som jeg er svært glad for at lave til enten frokost eller aftensmad.

 

Instagram, Facebook og gratis nyhedsbrev

Følg gerne med på min instagramprofil og min facebook-side også, hvor jeg deler en masse madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge, som består af en masse nemme hverdagsretter, altid med godt med grøntsager.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret