Joe and the juice sandwich med avocado og tomat

Her er en opskrift på vegetar sandwich, nemlig de her Joe and the juice sandwich med avocado og tomat. Der er også en basilikumspesto og mozzarella i, en kombination som virkelig spiller.

Joe and the juice sandwich med avocado og tomat

Joe and the juice sandwich med avocado og tomat

 

Nok noget af det nemmeste man kan lave! Det kræver ganske enkelt kun en pakke brød, brug den slags du synes. Smør med pesto og kom skiver af tomat, avocado og mozzarella i. Drys lidt salt og peber og bum, nem forkost. Her kommer opskriften og nedenfor får du bud på variationer og den mere hjemmelade version.

 

Sandwich med avocado

Opskrift til 2 sandwiches

Samlet tid

10 minutter

Ingredienser

 • 2 sandwichbrød
 • 2-3 spsk. grøn pesto
 • 1-2 tomater
 • 1 avocado
 • 1 kugle mozzarella
 • salt og peber

Sådan gør du

 1. Start med at riste dine brød, jeg smider mine en tur i et paninijern et par minutter
 2. Smør dem med pesto
 3. Skær skiver af tomat og avocado og kom i
 4. Hvis du gerne vil fremhæve smagen på din mozzarella, så gør lige det her inden du skærer skiver og kommer i dine sandwich: kom den lukkede pakke ost i en skål med varmt vand. Lad ligge et par minutter. Åbn så pakken og dræn den.
 5. Luk din sandwich sammen og server.

Bedøm denne ret

 

Video af Joe and the juice sandwich med avocado og tomat

Se her hvor nemt det er at samle disse sandwich. Det tager vitterligt 5 minutter, så samme tid som en rugbrødsmad. Der er vildt mange variationsmuligheder til fyldet og til brødet. Men her kan du se lige denne variation på en video.

Sandwichbrød

Det er nemt og oplagt at købe sandwichbrød. Men du kan også prøve noget andet: rugbrød måske, toastbrød eller boller. Du kan købe dig til dem eller du kan bage dem selv, her er nogle klassiske sandwichbrød / flutes. Her er sandwichbrød med pikantost og soltørret tomat i. Du kan også prøve dem med de her blomkålsbrød.

 

Joe and the juice sandwich

Igen, kan du købe dig til en. Jeg foretrækker klart en med basilikum fremfor en med ruccola. Men du kan også gå efter en rød pesto eller lave en selv. Jeg har en grøn pesto opskrift her. Ellers prøv med en romesco, eller ajvar – også lækkert.

 

Vegetar eller kød i din sandwich

Lav den gerne vegetarisk, bare med tomat og avocado. Du kan også komme et par skiver kylling i, eller parmaskinke. Hvis du er til en udgave med tun, så se med her.

Joe and the juice sandwich med avocado og tomat

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret