Quasadillas med bønnefyld

Quasadillas med bønnefyld er en lækker mexicansk spise, som her er vegetarisk. Det er tortillaspandekager, som jeg har lagt sammen med et lækkert bønne- og grøntsagsfyld samt revet cheddarost. De steges på en pande (eller bages i en ovn) og spises når de er sprøde og osten er smeltet. Virkelig nemt og lækkert.

Quasadillas med bønnefyld

Quasadillas med bønnefyld
Quasadillas med bønnefyld og grøntsager. Snaskede tortillas lagt sammen med fyld og stegt på panden

Quasadillas med bønnefyld og grøntsager.

 

Her er et bud på et virkelig lækkert og nemt tilbehør til f.eks. supper, salater eller simreretter. Tortillas med fyld af grøntsager, bønner og ost – lige vendt på panden, til osten smelter og skorpen bliver sprød. De smager så godt og er virkelig nemme at lave. Man kan variere fyldet til det uendelige, hvis du f.eks. ønsker en version med kylling, har jeg en her. Fyldet her rækker til en god stak tortillas (omkring 5 styks), så der er omkring 10 små quasadillas.

Som fyld har jeg brugt sorte bønner, rødløg, hvidløg, peberfrugt og persille. Her kan du blot skifte ud, så det passer dit køleskab. F.eks. kan de sorte bønner erstattes af kidneybønner, kikærter eller hvide bønner. Persille kan erstattes af f.eks. frisk koriander. Server gerne en masse lime hertil.

Quasadillas

Ingredienser

 • 5 tortillas
 • 1/2 rødløg
 • 1 peberfrugt
 • 1 lille fed hvidløg
 • 1 god håndfuld persille
 • 1 dl sorte bønner fra dåse
 • 1 dl cheddarost

Sådan gør du

 1. Hak rødløg, peberfrugt, hvidløg og persille og kom det i en skål
 2. Tag væsken fra dåsen med bønnerne og kom dem i skålen sammen med osten
 3. Skær tortillas i halve og kom noget af fyldet på den ene del
 4. Klap den sammen og giv dem et par minutter på en tør pande, vend dem og giv dem 1 minuts tid her også

Bedøm denne ret

quasadillas med bønnefyld
quasadillas med bønnefyld

Billig aftensmad

Udover at denne ret er virkelig nem og hurtig at lave, så er den også billig at handle ind til. Du kan nemlig lave 10 små quasadillas med bønnefyld for kun 58,5 kr. Dét et dælme billig aftensmad, eller en billig forret i det mexicanske tema. Kig evt. forbi vores kategori billig mad – her kan du finde mange andre billige opskrifter.

 

Andre mexicanske retter

De ville passe perfekt til dette mexicanske enchiladas fad eller denne mexicanske suppe med kylling. Måske du kunne lave en cremet guacamole og servere til, eller en salsa med tomat og mango. Mums, jeg bliver helt sulten. Det mexicanske køkken er mit yndlings. Prøv også favorit salaten, mexicansk salat.

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge. De er familievenlige og indeholder indkøbslister altid

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret