Pindesnacks, lette små tapasanretninger

pindesnacks
pindesnacks
Her er en lile idé til små pindesnacks, som kan serveres som en lille starter for dine gæster, som en del af en tapasanretning eller som en lille forret. Her er 3 forskellige små hapsere, som alle er super nemme og i min optik smager virkelig skønt.

 

Pindesnacks – inspiration til tapas

 

  1. Den første er små stykker melon (vælg blot din favorit melon) og top den med en god parmaskinke og et blad basilikum
  2. Den anden er agurkeskiver, jeg har skåret lidt tykke, toppet dem med en smule rygeost, lagt et stykke laks på og pyntet med frisk dild
  3. Den sidste er bagte dadler med bacon, en af mine favoritter. Jeg er ret tosset med kombinationen af det søde og det salte. Denne her er måske knap så sund og ret fed i smagen, hvorfor de to første friske snacks supplerer dadlen vildt godt. Men bløde dadler, hvor jeg lige fjerner stenen. Snurrer et stykke bacon omkring (jeg halverer det) og bager dem i 10 minutters tid ved 200 grader. Jeg dryssede lidt hakket persille over, blot for udseendets skyld.

 

Altså blot 3 eksempler på små hurtige hapsere, som lynhurtigt kan bikses sammen til dine gæster. Hvis der er stemning for det, laver jeg meget gerne et indlæg mere med 3 nye små pindesnacks? – Jeg er i hvert fald personligt ret vild med den her slags hyggemad.
pindesnacks
pindesnacks

Hvad kan man servere sammen med de her pindesnacks?

Du kan servere dem som en tapas. Sammen med en masse andet lækkert nipsemad, som chips, knækbrød eller madbrød. Simple salater, nogle dips, nødder, oliven og den slags. Jeg kommer her med lidt tapasforslag

 

Tapasforslag

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge

Kommentarer

  1. God inspiration 🙂 Jeg ville sætte stor pris på, hvis du laver endnu et indlæg med små snacks!

Vis alle kommentarer (7)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret