Madplan med hurtig aftensmad #1

For en månedstid siden spurgte jeg ud på min Instagramprofil ift. mine madplaner. Jeg vil så gerne gøre dem så gode og brugbare som muligt, hvorfor jeg manglede lidt råd fra jer. Der kom mange råd, gode idéer og ønsker fra jer og dem har jeg forsøgt atnå nu. Derfor har jeg oprettet en masse underkategorier inde i mine MADPLANER. Så man kan finde lige præcis den madplan der passer til én selv. Madplan med hurtig aftensmad er en af kategorierne.

madplan med hurtig aftensmad

Andre kategorier i madplaner

Der ud over kan du nu finde mine vegetariske madplaner her, budgetvenlige madplaner, børnevenlige madplaner, glutenfri madplaner, madplaner med fokus på forskellige verdenskøkkener, kaloriefattige madplaner og madplaner lavet med vores egne familiefavoritter. Jeg håber sådan der er nogle af kategorierne der passer jer. Her får I min første i rækken af de hurtige og ekstra nemme: madplan med hurtig aftensmad #1.

 

Madplan med hurtig aftensmad #1

 

 

Indkøbsliste til madplan med hurtig aftensmad

Grønt:

 • 1 rødkål
 • 2-3 agurker, 3 hvis de også bruges til gnavegrønt
 • 1 bakke tomater + en pakke cherrytomater
 • 1 pose gulerødder
 • 1 icebergsalat
 • 1 pose løg + 1 pose rødløg + 1 net hvidløg
 • 3 avocadoer
 • 1 pose risk spinat + 1 pose frisk ruccola
 • 1 bakke champignon
 • 1 persille + 1 bundt purløg
 • 1-2 citroner
 • 2 peberfrugter (røde)

 

Mejeri:

 • æg
 • 1/2 liter fløde
 • 1 liter mælk
 • 1 pakke parmesan
 • 2 kugler mozzarellaost
 • 1 bøtte creme fraiche
 • 200 g fetaost (jeg bruger puck ost)

 

Kød:

 • 1 (eller to) pakker bacon til din omelet, hvis du synes
 • 1 pose kebab (jeg finder det på frost, – oksekebab)
 • 1-2 pakker serranoskinke til mandag

 

Andet:

 • ketchup
 • godt med pitabrød (skal bruges mandag og fredag)
 • 1 pakke falafler fra frost.
 • 1 bøtte god grøn pesto
 • 1 flaske olivenolie
 • 1 pose pinjekerner
 • 1 glas eller tube mayo
 • 1 sennep
 • 1 pose sukker
 • salt, peber og cayennepeber
 • 1 flaske lagereddike eller æbleeddike
 • 1-2 pakker frisk spaghetti (jeg bruger grøn)

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret