Kokostoppe – verdens nemmeste

Opskrift på kokostoppe lavet på 2 ingredienser (plus lidt chokolade, hvis man vil). De her kokostoppe er så nemme og lynhurtige at lave, hvorfor det ofte ender med disse hvis jeg pludselig skulle få gæster. Opskriften kræver en dåse kondenseret mælk, en pose kokosmælk og chokolade. 3 ingredienser som vi meget ofte har liggende, og som kan holde sig nærmest forevigt, hvorfor man altid kan have et lager af det. De smager hammergodt og kan hurtigt blive en ny afhængighed. Her er min kokostoppe opskrift. Håber den kan bruges

Kokostoppe
Kokostoppe lavet på kun 3 ingredienser, så hvis du står i Føtex og ikke aner hvad du skal lave – så køb en dåse kondenseret mælk, en plade chokolade og en pose kokosmel

Kokostoppe

Opskrift til 13 kokostoppe

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

20 minutter

Ingredienser

 • 1 dåse kondenseret mælk (findes blandt bageartikler i et supermarked)
 • 300 g kokosmel
 • 100 g mørk chokolde

Sådan gør du

 1. Åben dåsen med kondenseret mælk og kom det i en skål sammen med kokosmelet
 2. Rør det sammen og form en masse kokostoppe (jeg lavede bare kugler)
 3. Kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir og giv dem 15 minutter i ovnen ved 150 grader
 4. Sæt et vandbad over med chokolade
 5. Når kokostoppene kommer ud af ovnen, dyppes bundene her i. Placer dem med bunden op ad på bagepladen, så chokoladen kan stivne
 6. Når den er stivnet, vend dem og kom lidt chokolade hen over dem også (jeg trak en ske frem og tilbage over dem, for at få det mønster der). Stil dem evt. lidt på køl og spis

Bedøm denne ret

 

Opskrift kokostoppe

 

De her kokostoppe er jo fuldstændig åndssvagt gode og denne her opskrift er sindssygt nem. Jeg smagte dem for første gang i onsdags og jeg ved ikke hvilken oplevelse der var den bedste. At smage dem, eller at finde ud af hvor nemme de var. I hvert fald er de her kokostoppe den størst optur jeg har haft i denne uge.

 

Opskriften på kokostoppe kommer fra kantinen på min skole

I onsdags var jeg nemlig på skole i Viborg (på min akupunkturuddannelse). I deres kantine lå de her lækre kokostoppe og fristede. Jeg kunne ikke modstå fristelsen og købte mig en, den bedste kokostop jeg har smagt i mit liv.

Da jeg kom hjem kunne jeg ikke helt slippe dem og havde egentlig planer om selv at forsøge at genskabe dem. Men da jeg kom på skole igen igår, spurgte jeg alligevel sødt om man kunne fritte opskriften ud af dem. Det fik jeg, og jeg siger det bare… 2 sølle ingredienser (+ chokolade) og wupti, verdens bedste kokostop.

Så nej, jeg har ikke selv fundet på opskriften (desværre) og nej, de er heller ikke sådan super sunde. Men de er bare for lækre og for nemme til ikke at dele med jer. Gør jeg selv den tjeneste at handle de få ingredienser ind og prøv dem i aften. Det her er klart desserten jeg altid bikser sammen hvis man får gæster, og egentlig har brugt alt krudtet på selve aftensmaden. Men man vil alligevel gerne lige kunne byde på noget til kaffen.

kokostoppe

Andre virkelig nemme snacks:

Se også opskriften på de bedste trøfler med dadler og digestive kiks eller cookies med chokolade og peanutbutter. Trøflerne er mine yndlings, dem laver jeg virkelig ofte. Smagen af de her bagte mandler, romessens og de sprøde digestive kiks er lige i øjet. Ellers skal I prøve mine træstammer eller hjemmelavede twix. 

kokostoppe
kokostoppe

Instagram og gratis madplan på mail

Du er meget velkommen til at følge med ovre på min instagramprofil for flere opskrifter og inspiration til nemt mad. Jeg sender også nyhedsbrev ud hver weekend, du kan tilmelde dig her og modtage mine madplaner helt gratis.

Kommentarer

 1. Oki – de her kokostoppe er de bedste og nemmeste ever👍😍 Familien råber på flere igen og igen.

 2. Så er kokostoppene lavet og netop prøvesmagt? De er simpelthen så gode!? Tak for opskrift og altid dejlig inspiration?

Vis alle kommentarer (7)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret