Interview med Tina Lykkegård omkring kosttilskud

Reklame for Nani

interview

Nani kosttilskud

 

Jeg blev kontaktet i efteråret af Nani som laver kosttilskud, om jeg ikke ville lave et samarbejde med dem. Jeg undersøger altid mine samarbejdspartnere ret grundigt, da jeg gerne vil sætte mig ind de produkter jeg skal omtale. Lige hvad angår kosttilskud, synes jeg  altid det har været lidt en jungle. Der er så mange på markedet og alle taler selvfølgelig godt for sig selv. Hvad jeg kunne læse omkring Nani var super positivt, både fordi deres kosttilskud er organiske, rene, milde, plantebaserede, bæredygtige og uden unødvendige tilsætningsstoffer.

 

Interview med Tina omkring de her kosttilskud

Jeg skrev derfor til min veninde Tina som er utrolig nørdet og helse-agtig. Hun er vanvittig dygtig når det kommer til holistisk sundhed, huden og netop kosttilskud. Jeg spurgte hende hvad hun synes om Nani, og hun var også yderst begejstret. Så begejstret at  hun selv sælger det på sin shop, og når Tina siger godt for noget – så er det godt :o). Så jeg sagde jatak til et samarbejde.

En månedstid efter var både Tina og jeg på besøg hos Nani (som i øvrigt ligger til i min by, Silkeborg). Her fik vi lidt undervisning og så deres produktion, meget spændende og nu er jeg om muligt endnu mere fan. Jeg har nu lokket Tina til at svare på lidt spørgsmål omkring kosttilskudene, så I kan høre endnu mere fra én som virkelig er dedikeret og interesseret i emnet.

 

Spørgsmål og svar om Nani kosttilskud

Hvorfor skiller Nani sig ud fra andre kosttilskud på markedet?

Jeg elsker deres tankegang omkring at det skal komme fra fødevarer, da det er meget genkendeligt for kroppen. Det giver så god menening, at det er i en så ren og uforarbejdet proces som overhovedet muligt.

Hvorfor er det lige Nani kosttilskud du har valgt at have på din shop?

De ramte mig bare spot on med deres værdier og høje kvalitet. Jeg har egentlig hele tiden sagt, at jeg ikke ville sælge kosttilskud af flere årsager, men jeg måtte bare have Nani på shoppen grundet deres høje kvalitet og naturlighed.

Hvis jeg skulle vælge 1-2 kosttilskud, hvad skulle det så være?

Åhh den er svær. Det kommer jo helt an på om du føler, at du har brug for noget støtte nogen steder. Eks. øget energi, bedre fordøjelse eller støttet immunforsvaret. Heldigvis synes jeg at Nani er ret gode til at skrive på produkterne, hvad de bidrager til. Jeg er også med på, at det kan være svært at vælge, men jeg ser ofte på kosttilskud som det det er – altså kost tilskud. Så hvad vil har jeg brug for ekstra af i min kost for en periode.

Er der tidspunkter i ens liv, hvor det er ekstra vigtigt at tage kosttilskud, som en graviditet, under amning, når man er barn, hvis man er ældre eller lignende?

Lidt alla overstående, så giver det så god mening at støtte kroppen i livets faser. Jeg synes ofte jeg selv render i perioder med mere stress eller energiforladte perioder. Her synes jeg det er genialt, at støtte kroppen, da jeg tager det som om, at min krop har brug for lidt ekstra støtte samtidig med at jeg selvfølgelig forsøger at kigge på flere aspekter i mit liv og ikke bare kører videre i overhalingssporet.

Hvad vil du anbefale at give børn?

Det er igen svært at sige. Det kommer an på om barnet har brug for noget ekstra eller blot det lidt mere basic. Jeg anbefaler dog ofte Multivitamin til børn og fiskeolie. Evt Calcium som blandet i lidt vand, juice eller smoothies.

Er Nani´s kosttilskud specielt gode til børn frem for andre?

Igen, så er det naturligheden og formen som mad, der tiltaler mig rigtig
meget. Jeg vil langt hellere bruge penge på kvalitet’s kosttilskud, hvor jeg ved at de er rene, naturlige og at kvaliteten er i top. Dertil skal også siges, at jeg ofte anbefaler, at hvis budgettet ikke rækker til kvalitet kosttilskud, så hellere kvalitet hver anden eller tredje dag end kvantitet hver dag.

 

Andre indlæg med samme emne

Læs også det her indlæg omkring Nani, det første indlæg jeg har skrevet – hvor jeg fortæller hvorfor jeg synes de er så super fede. Eller se det her indlæg jeg tidligere har lavet sammen med Tina om at få smuk hud. Se også Tinas webshops her, den er virkelig flot og man får den bedste service og lange forklaring på hvert eneste produkt. 

Essentials og anbefalinger om D vitamin

Nani anbefaler at alle kan have gavn af deres Multivitamin og fiskeolie. Det kalder de deres Essentials. Så får man nemlig en god basis med vigtige vitaminer, mineraler og omega-3 fedtsyrer hver eneste dag. I forhold til deres Multivitaminer ligger de også flot på D vitamin, med 20 microgram pr. kapsel (voksen), og 10 mg pr. bamse (dem til børn), og man er derfor dækket ind i forhold til Fødevarestyrelsens nye anbefalinger, der lyder på at alle danskere bør tage D vitamin tilskud i vinterhalvåret fordi vi ikke får nok sollys (og D vitamin er vigtigt for vores immunforsvar).

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret