Frokostløsninger, hurtige og sunde

Frokostløsninger – her er en masse inspiration til din frokost, hvis det skal være sundt og grønt, nemt og hurtigt. Jeg har udvalgt en række opskrifter som måske kunne gå hen og blive din nye favorit frokost. Håber det kan bruges

frokostløsninger
frokostløsninger

Måske I læste med på “Lynhurtige og sunde frokostidéer del 1” ? Her samlede jeg lidt forskellige forslag til hvad man kan spise til frokost, hvis man ønsker mere grønt, mindre brød og bare gerne vil kunne gøre det hurtigt. Desuden viste jeg en typisk-mig-frokost frem. Se hele indlægget her.

Som jeg skrev i det indlæg, har jeg nu haft en baby på slæb i godt og vel 8 måneder og jeg ved derfor godt hvor svært det kan være at få noget ordentligt mad i løbet af dagen. Det ender ret hurtigt ud i brød, kaffe og kage hele dagen lang. Jeg ville egentlig gerne blive meget bedre til at få lavet noget andet. Derfor har jeg lagt hovedet i tænkeboks og forestiller mig at andre måske også vil få glæde af det. Derfor kommer det her: sundere og stadig meget nemme frokostløsninger.

Idag er det egentlig blot en fortsættelse med flere nemme og sunde frokostidéer, som kan laves på ingen tid. Jeg håber meget I kan bruge indlægget og måske finde lidt inspiration til de næste frokoster. Klik blot ind på de forskellige opskrifter nedenfor og kom til den ønskede.

 

Frokostløsninger der er grønne og nemme

 

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret