Træning for ben, baller og lår

Er I klar til en hurtig bentræning? Den består af 10 øvelser, som jeg laver 4 runder af i alt. Træningen tager 10 minutter i alt, så den er altså hurtig klaret. Her er mest for ben, baller og lår. Men også en smule skulder – mest af alt for at give underkroppen en pause inden runden køres igennem igen (og igen, og igen). God fornøjelse, hep hep!

hurtig bentræning

Hurtig bentræning

Få her en video du kan følge med på. Sæt din computer op foran dig, sæt noget god musik på, frem med et glas vand og en måtte. Og så er det ellers bare at trykke start og følge med..

Programmets opbygning

Lige en hurtig opsumering af programmets opbygning:

 • 10 øvelser i alt – 4 runder i alt
 • 1. runde – 10 gentagelser af hver øvelse
 • 2. runde – 8 gentagelser af hver øvelse
 • 3. runde – 6 gentagelser af hver øvelse
 • 4. runde – 4 gentagelser af hver øvelse

 

Dette program kan laves uden nogen form for redskaber. Du bestemmer helt selv hvor hurtig du vil lave dem – du kan sagtens tage en lille pause mellem hver runde eller køre dem i gennem uden pause, så kan det bestemt også mærkes på pulsen. Inden du går i gang med programmet kan du med fordel lige lave lidt udtrækninger som opvarming.

 

Hver runde består af af følgende 10 øvelser:

 1. Squat
 2. Små vip nede i squatten
 3. Løft hæle i den dybe squat
 4. Squat + løft knæ
 5. Lunge små vip, gentag på modsatte ben
 6. Lunge med løft af bagerste ben, gentag på modsatte ben
 7. Skuldertræning: små vip
 8. Cirkler frem
 9. Cirkler bagud
 10. Små vip opad

 

Inspiration til andre hjemmetræninger

 • Har du lidt redskaber der hjemme, kan du lave denne træning med elastikker og håndvægte, som kommer hele kroppe i gennem. Progammet tager en lille halv time inkl. lidt let opvarming.
 • Endnu en hjemmetræning er denne træning på stueguvlet. Den består af opvarmning, benøvelser uden redskaber, kettlebellsøvelser hvor overkroppen også kommer i spil, maveøvelser og udstræk.
 • Er du lidt ny i det træninguniverset, kan du med fordel kigge med i styketræning for begyndere. Det er sådan lidt en guide – en motivation og et spark for dig der gerne vil starte med at træne.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret