Træning med elastikker og håndvægte

Her kan du få dig et trnignsprogram der tager en lille halv time inkl. lidt let opvarmning. Det er et program der kan laves hjemme på stuegulvet, som træner hele kroppen. Jeg har valgt at filme det hele og ikke speede op i det, på den måde kan du smide computeren op foran dig og træne med i samme tempo. Håber du kan bruge dette – træning med elastikker og håndvægte program.

træning med elastikker
Træning med elastikker

 

Find en elastik frem, en måtte og et par lette håndvægte. Mine vejer 3 kg stykket. Så er det ellers blot at følge med videoerne her. Den tager 24 minutter i alt, delt op i to klip (for at det teknisk kunne lade sig gøre).

 

Opvarmningstræk

Jeg starter ud med lidt opvarmning eller stræk, sådan starter jeg altid. Det både giver mig lidt mere lyst og motivation til at fortsætte og så varmer det lige led og muskler forsigtigt op.

 

Træning med elastikker

Så kommer der en del med elastikker, hvor vi starter ud med ben og balleøvelser, stående. Så kommer vi ned på måtten og fortsætter med elastikker og med de her muskelgrupper. Derefter går vi over til lidt mere overkropstræning med elastikker.

 

Træning med håndvægte

Jeg bytter elastikkerne ud med håndvægte og tager lidt forskellige øvelser for både overkroppen isoleret, men også sammensatte øvelser til sidst, hvor både ben og overkroppen får en tur. Alt i alt en lille halv time, som er effektiv – men som alle kan være med på.

 

Del et af video: træning med elastikker

Del to – video:

Andet træning her på siden

  • hjemmetræning i haven, også med video – hvor vi laver lidt forskellige øvelser både uden redskaber og lidt med kettlebells. Disse kan også sagtens rykkes ind i stuen.
  • maveøvelser – inspiration til at få gang i core og vores mavemuskler
  • træning med veninderne, inspiration til øvelser man kan lave sammen. Enten veninder, med din kæreste eller på et hold hvis I er mange.

træning med elastikker

I er selvfølgelig også altid velkomne til at kigge med ovre å min Instagramprofil. Her deler jeg ofte de her træningsprogrammer i små klip i stedet. Gerne speedet op, men sådan at det er mere en slags inspiration og motivation. Hvor man her på stedet kan følge programmerne i sin fulde længde og oprindelige tempo.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret