Havtornsyoghurt med granola

Her finder du en opskrift på havtornsyoghurt med granola og lidt friske bær og frugter. Vantittig lækker morgenmadspise, hvis du spørger mig. Den er dejlig frisk og syrlig, cremet og lidt sød i det. De her små syrlige orange bær, havtorn, er vanvittig sunde og rige på vitaminer – så hvorfor ikke starte sin dag med god samvittighed og dejlig smag. Jeg håber, at du kan bruge opskriften!

havtornsyoghurt med granola

Opskrift på havtornsyoghurt med granola

 

Havtorn er ekstrem sure, men gør det virkelig godt sammen med dadler der giver sødme + den friske appelsin. Udover det, er der også frossen avocado, frossen blomkålsris, og frossen mango. Jeg har bunde det hele sammen med havremælk – du kan også bruge mandeldrik eller en anden slags væske. Det hele skal bare blendes sammen og så har du dig altså nogle lækre, sunde yoghurtbowls. Jeg har toppet mine med hjemmelavet granola og lidt bær og frugter. Perfekt til morgenmad eller som mellemmåltid/eftermiddagssnack.

Havtornsyogurt med granola og friske bær

Opskrift til 3 skåle

Samlet tid

10 minutter

Ingredienser

 • 2 dl frosne havtornsbær
 • 1 dl blomkålsris (frosne)
 • 1 god dl avocado (frossen)
 • 1 appelsin
 • 1,5 dl frossen mango
 • 7-8 bløde dadler
 • 1,5 dl havremælk eller mandelmælk

Toppings

 • Granola
 • Kiwi
 • Frisk mango
 • Blåbær

Sådan gør du

 1. Kom det hele i en blender og kør rundt til det er helt blendet og cremet
 2. Hæld det i skåle og top med granola, friske bær og frugt

Bedøm denne ret

 

Se her hvordan jeg laver yoghurt med havtorn

havtornsyoghurt med granola

Andre sunde og lækre morgenmadsopkrifter…

Jeg elsker at starte morgenen med en skål af enten yoghurt, smoothie eller grød af en art. Generelt bare ting, som man kan toppe med forskelligt slags toppings. Nedenfor kommer jeg med nogle forslag, som jeg alle sammen elsker at spise til morgenmad. Jeg topper stort set alle med granola, friske bær og frugter. Nogen gange peanutbutter, kokosflager, rosiner, kerner m.m. Det kan være nogle af følgende kan friste:

 

smoothiebowl med havtorn

Overblik over ingredienserne til havtornsyogurt

havtornyoghurt

Følger du mon med på Instagram eller TikTok?

Hvis ikke, så kan du klikke her – så kommer du direkte ind på min Instagram profil – hvis du altså kunne tænke dig at følge med. Jeg deler dagligt madinspiration og generelt lidt fra min hverdag og familie liv. På min TikTok-profil kan du gå på opdagelse i udelukkende en masse madvideoer. Jeg håber, at vi ses derude 🙂

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret