Græsk mad

Græsk mad er jo så lækkert og ganske simpelt. Her har jeg samlet lidt af mine favoritter fra det græske køkken. Her er farsbrød, ovnbagte kartofler, tzatziki, en slags fetadip med bagte tomater, græsk salat, små tortillaschips (måske knap så græsk) – men de er gode til de her dips og græske kyllingedeller.

græsk mad

græsk mad

Græsk mad

 

Her er lidt inspiration til en aftensmad med temaet græsk. Så hvis du står og skal holde tøsemiddag, fødselsdag eller bare har lyst til at gøre lidt ekstra ud af aftensmaden – kan du måske bruge inspiration herfra. Jeg elsker at lave mad ud fra sådanne temaer og verdenskøkkener, f.eks. mexicansk med chili, avocado, lime, frisk koriander, tomater, bønner og ost. Eller indisk med en form for gryderet, naanbrød, raita og den slags. Mellemøstlig mad med falafler, humus, fladbrød og lækre salater med granatæble, mynte og feta. Ja generelt synes jeg bare det er sjovt, inspirerende og anderledes at kaste sig ud i verdenskøkkenerne – helt klart også det græske.

Så her er en samling af lækre græske retter, håber det kan bruges. Du kan jo blot vælge ud, hvis du ikke lige orker at lave det hele på én gang. Det kan være du kun vil lave 3-4 af tingene til jer selv. Men det kunne også være man manglede en masse til et stort fødselsdagsbord eller gæstemiddag

 

Inspiration til græske retter

Se mere græsk mad i kategorien her

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret