Glutenfri opskrifter

Glutenfri opskrifter er et indlæg, hvori jeg har samlet mine bedste opskrifter uden gluten. Boller og bagværk uden mel med gluten.

glutenfri opskrifter

Glutenfri opskrifter

 

Jeg bager rigtig ofte selv glutenfrit, da jeg synes det er lige så nemt som almindelig bagværk, og det kan virkelig smage super godt. Samtidigt kan glutenfrie boller sagtens være bløde, lette og luftige. Jeg undgår ikke gluten fuldstændig, men jeg forsøger at skifte så meget almindelig bagværk ud med glutenfrit som muligt.

Jeg kan hurtigt mærke i min mave, hvis jeg spiser for meget almindeligt brød. Det bliver spændt, oppustet og øm. Når jeg skifter en stor del af det ud med det glutenfrie alternativ, fungerer den bare så meget bedre. Så det seneste år har jeg virkelig forsøgt at skabe nogle glutenfrie opskrifter, som bare fungerer.

Glutenfri favoritter

Her er en håndfuld af mine favoritter. Både grovboller, lyse helt bløde boller, chokoladeboller, gulerodsboller og pølsehorn. Jeg håber SÅ meget I kan bruge opskrifterne og måske finde jeres nye favorit glutenfrie brødopskrift.

 

Glutenfri varme hveder

Det her er nok min favoritopskrift over dem alle. De her hveder er simpelthen så bløde, lette og luftige. De er meget lig almindelig fødselsdagsboller og jeg elsker når min fryser er fuld af disse boller,

Glutenfrie grovboller 

Her er et bud på nogle grove boller uden gluten. De er med havregryn og kerner, og så er de bagt på vand hvilket gør dem billigere at bage. Et alternativ til dig der ønsker en grov og mættende bolle

Glutenfrie pølsehorn

Meget bløde og luftige pølsehorn uden gluten. De her er med en melblanding, jeg har købt på nettet. Lige nu kører de fri fragt med koden BBglutenfrit (ind til slut oktober). Det kan måske virke besværligt at skulle købe mel på nettet, men det er noget virkelig lækkert mel at bage med. Det giver et super luftigt resultat.

Glutenfrie chokoladeboller

Igen super bløde og luftige chokoladeboller, som minder super meget om de helt klassiske fødselsdagsboller. Mine unger bemærker i hvert fald slet ikke at de er anderledes. Igen er disse bagt med det her mel købt på nettet.

glutenfri opskrifter

Glutenfrie gulerodsboller

Her er igen en grovbolle som minder meget om den oppe over. Men disse er med gulerod og er derfor et skønt alternativ til den klassiske grove gulerodsbolle.

glutenfri opskrifter

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret