Bogreception med HVERDAGSFAVORITTER

Et kig på en dag fuld af kærlighed, venner, skøn mad og en masse søde besøgende. Vi holdt bogreception for HVERDAGSFAVORITTER forleden.

Skærmbillede 2017-04-26 kl. 09.32.53tak for den mest fantastiske bogreception
Skærmbillede 2017-04-11 kl. 21.32.25
Tak for den mest fantastiske bogreception

 

Det er nok næppe gået forbi din næse at vi (Stinna og jeg) lige har udgivet en kogebog, i hvert fald ikke hvis du følger med her på bloggen og måske også på min Instagram. Jeg håber ikke jeg har spamet for meget omkring det hele, men det er simpelthen bare så stort, og man er altså lidt stolt. Så jeg vil så gerne dele lidt omkring det hele

 

HVERDAGSFAVORITTER

Kogebogen Hverdagsfavoritter udkom i fredags, og det var så vild en dag. I et år har vi kæmpet så meget for den bog og arbejdet hårdt på den, og pludselig er det hele overstået, vi kan ikke gøre med og nu er bogen helt offentlig. Det er en meget underlig følelse og den vildeste forløsning. Så jeg måtte også kæmpe lidt ekstra med den store klump som lå i min mave i fredags. Vi er dybt taknemmelige for at have fået muligheden og det er en drøm som går i opfyldelse.

 

Bogreception

I søndags holdt vi bogreception hele dagen, den skønneste dag som var proppet med søde mennesker som kom forbi og fik smagsprøver og købte et eksemplar af bogen. Jeg deler her lidt billeder fra dagen, og så vil jeg lige benytte lejligheden til at sige TAK, både til alle jer der kom forbi. Men også til de firmaet som har bakket lidt op om vores projekt og sponsoreret nogle varer til os.

 

Tak til

Lemonaid leverede drikkevarer til bogreceptionen i søndags, både lemonader og chariteas. Produkterne er sukkerfrie, økologiske og fairtrade. De er super flotte og så smager de virkelig godt. Jeg hørte en masse positiv summen rundt omkring i søndags, folk var vilde med især lemonaderne.
Grandsvin sponsorerede Rosévin, super fine feminine flasker, som passede perfekt ind sammen med alt maden og pynten.
Stinnas søde far (Guldmann-Marker) tog billeder af os hele dagen, og er ham som er fotografen bag alle de fine billeder i indlægget her.
bogreceptionlemolemonaidS&J-05370 kopitak for den mest fantastiske bogreceptiontak for den mest fantastiske bogreceptiontak for den mest fantastiske bogreceptiontak for den mest fantastiske bogreception

Sidst men ikke mindst, tak til vores søde og dejlige venner som hjalp til ude i opvasken, hjælpe til med madlavning og oprydning. Søde mennesker!
Hvis du gerne vil have fingrene i bogen, kan den findes i en del butikker og rundt omkring på nettet, bl.a. i Bog&Idé, på Saxo, i Salling og Magasin. Hvis du bor i Aarhus og vil spare lidt penge, kan du også komme forbi efter et eksemplar hos mig til 20 % (264 kr). Skriv mig en mail hvis det er (juliebruuns@gmail.com) Så kan den også blive signeret ;o)
Det kan også være du gerne lige vil høre lidt mere om bogen, så kan du gøre det igennem mit tidligere indlæg lige her.

tak for den mest fantastiske bogreception

Så ja venner, tak for den mest fantastiske bogreception

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret