Uhyggelige kanelsnegle til halloween

Kanelsnegle er altså bare altid et kæmpe hit. Passer super godt lige til eftermiddagskaffen, som en lækker dessert eller til morgenbordet. Nu har vi lavet de her uhyggelige kanelsnegle til halloween. Her har vi peppet glasuren lidt op, og kreeret et spindelvæv, så de ser lidt ekstra (u)hyggelige ud. Jeg håber, at i har lyst til at prøve opskriften af!

Uhyggelige kanelsnegle til halloween Uhyggelige kanelsnegle til halloween

Opskrift på uhyggelige kanelsnegle til halloween

 

Her har du en super lækker opskrift på kanelsnegle til halloween. Kanelsneglene har en god sprød skorpe og er dejlig bløde indeni. Vigtigst af alt – så er de snaskede, lige som kanelsnegle skal være. Og så synes vi bare det er lidt hyggeligt når der lige er gjort lidt ekstra ud af maden. Her skal der jo ikke mere til end at lege lidt med glasuren, og så har du nogle (u)hygglige kanelsnegle til halloween.

Står du og skal have gæster over til brunch her i efteråret, kan du jo hurtigt lige peppe din kanelsnegle lidt op i anledningen. Ellers vil de også bare være hyggelige at lave til en børnefødselsdag, hvor den står på halloween tema. Nedenfor kommer jeg lige med nogle andre forslag til, hvad i ellers kan lave af bagværk og kager, som har et touch af halloween.

 

Uhyggelige kanelsnegle

Ingredienser

Dej

 • 3 dl mælk
 • 65 g smør
 • 20 g gær
 • 1 tsk. salt
 • 1 tsk. stødt kardemomme
 • 50 g sukker
 • 550 g hvedemel

Fyld

 • 130 g blødt smør
 • 3 spsk. kanel (med top)
 • 100 g brun farin

Glasur

 • 150 g flødeost
 • 100 g flormelis
 • 1/2 øko citron

Sådan gør du

 1. Lun mælk og smør i en gryde eller i mikrobølgeovnen, ikke så det koger – men blot så det bliver lunkent og smørret smelter
 2. Kom det i en røremaskine sammen med gær, salt, kardemomme, sukker og mel og rør godt rundt. Jeg gav det 6-7 minutter på ret høj omdrejning, så dejen til sidst slap alle kanter
 3. Læg et stykke vitavrap over skålen og lad dejen hæve i en time
 4. Efter en time tændes ovnen på 200 grader
 5. Lav nu fyldet ved at komme alle tingene i en skål og røre det sammen
 6. Rul nu dejen ud på et meldrysset bord, så tynd som muligt uden den går i stykker
 7. Smør fyldet ud over det hele
 8. Rul til en pølse og skær tynde skiver af (mine målte ca 1,5 cm)
 9. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir (jeg havde 16 på hver plade)
 10. Pensl med et sammenpisket æg
 11. Bag midt i ovnen i små 15 minutter
 12. Lav din glasur ved at rive citronskal og blande dette med saften, flødeost og flormelis. Kom det over sneglene i et mønster, som ligner spindelvæv. Pynt evt. med plastikedderkopper på halloween-kagebordet.

Bedøm denne ret

kanelsnegle halloween

Halloween tema!

Udover de her uhyggelige kanelsnegle har vi også kreeret nogle andre opskrifter i halloween’s tegn. Prøv f.eks. de her mumie pølsehorn, som er nogle søde (u)hyggelige pølsehorn formet som en mumie med øjne. Vi har vi også lavet edderkoppe romkugler – overtrukket med mørk chokolade og med sukkerøjne og lakridsben. Ellers kan det være du har lyst til at bage en halloween kage, som er en lækker svampet kanelkage.

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret