Træning med veninderne

Reklame for SPORT 24

Træning med veninderne – en omgang cirkeltræning uden redskaber

træning

Træning med veninderne – cirkeltræning

Jeg har sammen med SPORT 24 fået filmet et program man kan lave sammen med sine veninder. En omgang cirkeltræning som ikke kræver nogle redskaber. Programmet blev filmet for et par måneder siden sammen med nogle af mine søde følgere på Instagram. Det var simpelthen så hyggeligt at møde nogle af de dejlige damer i virkeligheden. Programmet var dejlig hårdt, men tilpas kort til at det sagtens kan overskues. Det tager små 11 minutter, så man kan jo enten nøjes med dette eller smide det ind efter en gå eller løbetur. Ellers kan det også gentages 2 gange. Rigtig god træning og god fornøjelse med det.

Opbygning af programmet

Jeg starter altid med en lille opvarmning på mine træningen. Typisk består det af en masse stræk. Så jeg kommer ud i nogle yderstillinger inden træningen og får lidt varme i kroppen. Det bruger jeg 5-7 minutter på. Nogle ganger kun stræk, andre gange øvelser der får pulsen op. Så start evt. med en bette opvarmning inden dette program, jeg har en video her.

Så gælder programmet ellers om at træne og få sved på panden sammen. Jeg bruger en app der hedder intervaltimer, den indstiller jeg så vi træner i 30 sekunder og holder pause i 10 sekunder (dem kan man bruge på at blive klar til næste øvelse). Du kan sagtens indstille anderledes. F.eks. træne længere tid og holde kortere pause eller omvendt. Det er op til dig, vil du følge programmet her – behøver du heller ikke sætte tiden på. Så følger du bare videoen her.

Programmet består af 4 øvelser, som man laver i 30 sekunder pr. øvelse. 10 sekunders pause til næste. Når man har lavet alle 4 kommer der en lille pause og så gentages cirklen igen. I kan enten lave hver jeres øvelse og gå rundt i cirklen. Eller I kan sammen lave øvelse 1, for derefter sammen at lave øvelse 2 osv. Efter denne her cirkel, kommer der så en ny cirkel hvor man bruger hinanden. Makkerøvelser som er sjove og udfordrende.

 

Træning uden redskaber

Programmet er helt uden redskaber. Det eneste der kræver er lidt plads på en græsplæne eller på et stuegulv. Det gør det nemt, meget tilgængeligt og lige til. Så ingen undskyld, det er bare med at komme afsted.

træning med veninder

Se flere programmer her

 

Træning i min bog

Hvis du ønsker mere træningsinspiration, har jeg et afsnit i min bog HVERDAGSMAD. Den byder på en masse opskrifter og madplaner, og slutter med et kapitel med hjemmetræning. Her er både lidt omkring opvarmning, hvordan man kan undgå skader, få motivation og så er der en håndfuld forskellige programmer med forskellige hjemmeredskaber, f.eks. karklude. Få fingrene i bogen her.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret