Rødbedejuice

Rødbedejuice med ananas, frisk ingefær, citronsaft og godt med gulerod. Denne her kombination smager skønt og juicen er sund og nærende. Der er mest gulerod i, hvilket gør at den ikke smager så kraftigt af rødbede. Hvis du elsker rødbede, kan du jo blot tilføje ekstra til juicen. Du kan ændre citronen til lime eller skifte ananas ud med æble eller appelsin.

rødbedejuice

Rødbedejuice

Har idag fået en bombe af ren sundhed gennem systemet. Juicen er faktisk mest lavet med det formål at skabe en masse pulp, som jeg kan bruge i nogle rødbedeboller. Mængden svarer til 2 store glas juice.

Rødbedejuice

Opskrift til 2 store glas

Forberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

15 minutter

Ingredienser

  • 6 gulerødder
  • 1 rødbede
  • 1 citron
  • 1 stykke ingefær (ca. 3 cm)
  • omkring 150 g ananas (målt uden skrald)

Sådan gør du

Hvis du ikke skal bruge pulpen (det kød maskinen sorterer fra), kan du blot sikre dig der ikke er jord på grønsagerne og fyre dem i juicepresseren. Citronen og ananasen fjerner jeg skallen på. Jeg skulle som sagt bruge det “skrald” som kommer ud, hvorfor jeg:

 

  1. skar enderne af gulerødderne og rødbeden, skyllede det og kom i.
  2. Dernæst ingefæren, det spiselige i ananasen og citronen.
  3. Bum, så er der friskpresset juice. Jeg havde ikke flere isterninger, så brugte i stedet frosne hindbær – det var faktisk ganske glimrende

Bedøm denne ret

 

Andre opskrifter på drikkevarer

Se også en opskrift på en grøn juice, som indeholder spinat, ananas, limesaft, frisk ingefær og æble.

Eller denne greenie, denne blåbærsmoothie eller denne chokoladesmoothie. Alle tre smoothies er noget tykkere og mere cremede end juicen. Den første er en grøn smoothie som indeholder masser af grøntsager. Den næste er en lidt sødere udgave, men som også indeholder rødbede, ananas, blåbær, citronsaft, frisk ingefær, hampefrø og vand. Den sidste er virkelig børnevenlig, sød og lækker – faktisk min yndlings smoothie.

 

Instagram

Følg også meget gerne med på min instagramprofil for meget mere madinspiration og sommermad.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret