Min barsel so far: dejlig og stressende på én gang

Min barsel – et lille skriv om hvordan alting står til hjemme hos os. Vi lever i en lidt underlig boble lige nu, men alt er godt.


Min barsel

Så gik den første måned af barslen allerede, 30 dage som har været sindssygt fantastiske og hyggelige – masser af familiebesøg og kærlighed. Men også masser af praktiske gøremål, dårlig samvittighed og knap så meget afslapning. Jeg elsker fart over feltet normalt, men jeg må alligevel indrømme at den seneste tid har været for voldsom og en smule stressende. Det er simpelthen et spørgsmål om dårlig planlægning og tilfældigheder der gør det hele har faldt sammen.

Oprindeligt var planen jo at vi skulle flytte i huset før Arthur blev født, og Noah skulle starte i børnehaven i Silkeborg samme tid. En tid jeg havde glædet mig meget til, med nyt hus og masser af tid til at gå på barsel med barnevognsture og hvad der ellers hører til. Men eftersom huset slet ikke var færdigt til tiden, men lejlighed og vuggestue var sagt op for et stykke tid siden, endte det med en kaotisk periode. Alene hjemme med spædbarn og 2 årig barn som har vidt forskellige behov samtidig med at lejligheden skulle pakkes ned og gøres ren til udflytning. Virkelig stressende og kaotisk, mens Mads jo er nødt til at gå på arbejde. Ikke meget tid til leg med Noah, som jo kræver opmærksomhed og aktivitet. Ikke meget til til at ligge med Arthur på brystet som ellers er det bedste i verden. Ikke meget tid til mig selv, gåture eller arbejde som jeg ellers også elsker at bruge min tid på. Så 3*dårlig samvittighed.

 

Nu bor vi hos min mormor

Men nu er vi flyttet, min mormor hjælper meget til med især Noah og jeg har tid til at gå lidt med barnevognen og få slappet lidt af, og puttet og krammet med begge unger. En masse hygge har vi da fået klemt ind, især de første 2 uger med Mads hjemme, og så efter vi er flyttet ud af lejligheden. Her er en masse billeder fra den første tid af Arthurs liv, se meget gerne med på min instagram også, hvor jeg deler en masse – især i mine stories 

min barsel

min barsel
min barsel
Det sidste billede her er taget af Guldmann-Marker fotografi og er modtaget i gave :o)

Instagram

Jeg håber I har lyst til at følge med ovre på min Instagram også – her deler jeg en masse billeder fra min hverdag, en masse opskrifter og madinspiration. Lidt træning, bolig og meget mere.

 

Andre indlæg om emnet

Læs også gerne min fødselsberetning her

Kommentarer

  1. Gud, nogle dejlige børn! (Jojo, og forældre, bevares ?)
    Jeg bliver nærmest helt skruk igen… Men nu har jeg en 16-årig (idag, faktisk!), som går på gymnasiet om lidt (GISP!), og en 14-årig, så selvom jeg med mine 37 år teoretisk set godt kunne nå det, tror jeg bare, vi stopper her.. Men så er det jo godt, jeg kan smugkigge baby- og småbarnsbilleder herinde ?

Vis alle kommentarer (3)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret