Lynhurtig aftensmad med masser af smag

Reklame for Danish Crown

lynhurtig aftensmad

Jeg har gang i et fedt samarbejde med Danish Crown, som for nyligt har lanceret et nyt produkt, eller faktisk lidt flere nye produkter. De har lavet nogle færdigretter som ikke bare smager godt (faktisk rigtig godt, pakkerne er krydret og på ingen måde kedelige i smagen) – men som også er nærende og nøglehulsmærkede.

 

Lynhurtig aftensmad

Pakkerne består af grisekød, brune ris, grøntsager og krydderier. Man kan få dem i en mexicansk inspireret udgave: Fajita risret og i en asiatisk udgave: asiatisk thaiwok. Begge varianter er super gode, men min favorit er denne – som også er brugt på billederne. Ud over, at smage godt og være dejlig nærende, er det også bare hammernemt. Som i: alt skal på panden og bum så har man mad.

 

Serveringsmuligheder

Jeg har tidligere vist produkterne frem og omtalt dem her på siden. I det indlæg havde jeg fokus på næringsindholdet i pakkerne og jeg snakkede lidt om de forskellige slags færdigretter Danish Crown har lavet. I dette indlæg vil jeg komme med lidt forslag til servering af færdigretten. Man kan sagtens spise det som det er, det gør vi også tit. Lidt olie på en pande og retten på. Det behøver ikke engang at få salt og peber. Man kan dog også tilføje lidt ekstra..

 

  • Frostgrønt: tilføj gerne en pos frosne grøntsager efter eget valg. Det kan blot stege med, og det giver lidt mere fylde i retten / får den til at række til en person mere.
  • Spejlæg til: lav enten et spejlæg sammen med eller rør et æg eller to rundt på panden sammen med retten.
  • Gnavegrønt ved siden af! Server f.eks. med avocado som her, eller agurk, peberfrugt eller gulerodsstave.
  • Tortillapandekager: kom gerne indholdet fra panden i en mexicansk pandekage, f.eks. sammen med en skefuld guacamole.
  • Kokosmælk: kom en dåse kokosmælk eller fløde ned på panden og lav en wokret ud af det.

 

Lynhurtig aftensmad fra fryseren til travle dage

Vi har fyldt fryseren op med de her pakker, og til de travle dage tager jeg en pakke ud en time inden vi skal spise. Så kommer jeg den på en pande med lidt olie, og så er der et komplet måltid klar et lille kvarter efter. Det er simpelthen genialt!

lynhurtig aftensmad

Videoer af lynhurtig aftensmad – færdigretter både for voksne og for børn.


Børnetallerkener

En anden god ting ved de her færdigretter fra Danish Crown er at de er opdelte. Jeg tror ikke kun det er mine børn, der bedst kan lide mad som er sorteret og overskueligt for dem. Børn har det med at vælge mad hvor det nemt kan overskues. Sådan her ser vores børnetallerkener ofte ud. Delt op og lige til at overskue for de små hoveder. Jeg har stegt pakken med kød og kogt lidt ris ved siden af. De brokker sig ikke over at noget er for stærkt eller at der er små grøntsager i, som de ikke ved hvad er. De spiser det med stort velbehag. Derudover får de spejlæg og gnavegrønt til.

lynhurtig aftensmad

min instagram har jeg desuden delt lidt videoer af både voksenudgaven af retten og af de her børnetallerkener, som hitter hos ungerne.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret