Træning med børn

Reklame for SPORT 24

træning med børn

Træning med børn

 

Her er lidt inspiration til en omgang træning med børn, som kan laves her i ferien enten i haven, i stuen eller i sommerhuset. Programmet kræver ingen redskaber overhovedet, ud over en måtte – som kan erstattes af et håndklæde.

Den første del af programmet er lavet med Noah, mens den sidste del er lavet selv. Har du ikke børn, kan man også sagtens lave den del uden. Men det giver klart langt mere styrke og udfordring, og så synes mange børn at det er ret fedt at blive kastet lidt rundt med. Win! Begge dele af programmet udfordrer vores grundstyrke, core, stabilitet og balance.

 

Opbygning af programmet

Programmet er bygget op af 4 forskellige øvelser. Først laves 10 gentagelser af hver øvelse i programmet, så 8, så 6, 4 og til sidst kun to gentagelser. På den måde bliver det nemmere og nemmere for hver runde (som alligevel bliver lidt mere hård, jo flere gange man har taget øvelsen). Når første program er overstået, snuppes det næste som er bygget op på præcis samme måde, blot med 4 nye øvelser med barn.

 

Program 1

  • Lunges med spark bag ud (10 på hvert ben)
  • Cykling (10 til hver side)
  • Benløft (10 styks)
  • Sideplanke med benhævning (10 på hver side)

 

Program 2

  • Squat med barn (10 styks)
  • Lunges vip med barn (10 på hvert ben)
  • plankeøvelser med barn på ryggen (10 styks)
  • planke med knætræk (stadig barn på ryggen og 10 styks på hvert ben)

 

Video af træning med børn

Jeg har ladet videon være i sit oprindelige tempo, så du kan træne med ved siden af. Du kan slukke for lyden og sætte lidt musik på i stedet. Rigtig god træning og rigtig god ferie, hvis du er så heldig at holde sådan én.

Flere indlæg med hjemmetræning

Se også dette indlæg sådan kommer du i gang med løb, eller hvad med dette indlæg med hjemmeøvelser også uden redskaber (eller dvs. jeg bruger karklude)

træning med børn

træning med børn

Mere træningsinspiration

Indlægget og programmet er lavet i samarbejde med SPORT 24 som i øvrigt har en bloglignende hjemmeside her, med masser af gratis inspiration. Kig også gerne min instagramprofil ud for flere træningsprogrammer. Jeg bruger et hashtag derinde #hjemmetræningjuliebruun – hvor jeg har samlet alle mine træningsprogrammer.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret