10 små ting som (måske) kan få dig i gang med at træne

Sponsoreret

DSC00732
DSC00737

Nu er sommerferien for de fleste ved at være forbi, og hverdagen begynder så småt igen. Måske nu er et godt tidspunkt at realisere det der ønske om at starte med at træne? :o)
Jeg vil gerne prøve at hjælpe dig til rent faktisk at gøre noget ved det, du vil jo helt sikkert gerne, det er bare et spørgsmål om at få gjort handling ud af det. Så jeg har samlet 10 små ting, som muligvis kunne få dig op af sofaen.
Indlægget er lavet i samarbejde med SPORT 24, hvorfor tøjet også er herfra. Jeg har linket til det nederst i indlægget.
SPORT 24 har selv en blog, hvor der deles en masse omkring træning, leg, sundhed og bevægelse. Jeg har selv skrevet et par indlæg derinde, så jeg vil da klart anbefale at smutte forbi og tjekke bloggen lige her.

10 små ting, som kan få dig i gang med træningen

 

 1. Lav en aftale med en veninde eller en ven, måske din kæreste eller din mor. Lav faste aftaler, så I hver onsdag aften kl 20 mødes i løbetøjet (eller tager på mit hold) 😉 Der har jeg da nemlig hold!
 2. Lav dig selv et meget let og overskueligt træningsprogram og lav det en gang om ugen. Start stille og roligt ud, så du ikke beslutter dig for at lave det hver aften. Det skal hellere være realistisk og helst også uden skader det her.
 3. Skriv din fremgang ned på programmet, måske du kan stå i en planke 10 sekunder længere for hver uge eller tage 1 armbøjning mere hver gang.
 4. Måske det kan motivere dig med før/efter billeder
 5. Lav en playliste med numre du elsker. Du må kun høre listen når du træner, så det kan lokke dig afsted
 6. Måske du trænger til nyt træningstøj? Det er også en ganske fin motivationsfaktor.
 7. Det kan være du skal sætte dig et mål der hedder gå eller løb 50 km i august, se om du kan stikke dette måneden efter (kan I fornemme jeg elsker konkurrencer?)
 8. Se en masse videoer på nettet, Instagram er fyldt med dem og det er bare at tage for sig af inspiration
 9. Hvis ikke du har lyst til at melde dig ind i et center eller studie, kan du købe lidt billige redskaber og træne hjemme. F.eks. er elastikker, klude, en slyngetræner, eller en foamroller gode (og ret billige) redskaber til din hjemmetræning.
 10. Belønning, sæt dig et mål og giv dig selv en lille ting når du har nået det. Det behøver ikke være at tabe 10 kg, det kan også være at kunne løbe 7 minutter i streg, at kunne ligge i planken 1 minut eller at kunne tage en enkelt armbøjning på fødderne

DSC00901
DSC00903
DSC00907
DSC00916
Rigtig god fornøjelse, YO CAN DO IT!

Kommentarer

  1. Hej Mia. Det er også abre helt rigtigt! Jeg har selv en periode lige nu, hvor jeg bare ikke rigtig gider – og det skal der altså også være plads til 🙂

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret