10 minutters hjemmetræning

10 minutters hjemmetræning – her får du et bud på hvordan man lynhurtigt kan komme igennem hjemmetræningen. Her er video med

10 minutters hjemmetræning

10 minutters hjemmetræning

Det kan godt være svært at få lagt en times træning ind i en travl hverdag. Især hvis man har små børn, som skal hentes kl 16. Så skal der lige leges lidt, laves mad, de skal spises af og puttes. Så blev kl 20, man har lagt sig på sofaen, er helt smadret efter en dag på job. Det sidste man magter er da at pakke en taske, ud på en kold cykel og afsted til fitteren, som i øvrigt er voldsomt proppet. Men det er på den anden side også virkelig noget møg ikke at få trænet. Nå, men hvad gør man så? Jo nu skal du høre, 10 minutter hjemme i stuen enten efter børnene er puttet eller mens de leger ved siden af eller træner med. Jeg viser her en række øvelser som alle sagtens kan laves hjemme uden nogle redskaber. De er voldsomt hårde, men der kan dog findes alternativer til dem alle.

Tanken er at du ligger dig ved siden af computeren, tænder for videoen og blot følger med ved siden af. Tag lyden af videoen, sæt noget lækkert højt musik på (hvis altså børnene ikke lige er puttet) og giv den gas.

Beskrivelse af øvelserne og steder du bør være opmærksom:

  • Første tur er en bentur, den hvor du løfter dine ben. Sid ret op med brystet godt fremad, stræk benene og løft først lige op, så skråt op, kør i cirkler den ene vej og så den anden, slut med små vip. Skift ben og gentag
  • Næste tur er for maven, sid på halebenet, læn dig bagud og hold benene strakte. Træk med samlede ben dine knæ op til brystet og ud igen, kryds dem, spred og saml, hold dem stille og slut med små vip.
  • Så skal vi have klude ind i billedet, her kommer en tur for haserne. Læg på ryggen, sæt fødderne i og løft bagdelen. Sørg for at holde bagdelen så højt oppe som muligt. Kør det ene ben frem, skift ben, så til siden og skift ben, rundt i en cirkel på hver og slut med at skubbe og trække benene samlet
  • Om i en planke, stadig med klude. Denne her kan man lave på knæene frem for fødderne, det er noget lettere. Men ellers klude under hænderne, spænd godt i maven og hold bagdelen nede. Samme som forrige tur, frem, til siden, rundt i en cirkel og en armstræk. Skiftende ben.
  • Sidste tur er uden redskaber, her trækkes knæet op til albuen og sparkes tilbage igen. Bare en kanon hård øvelse, som bliver hårdere jo længere ud / ned i øvelsen du kommer.

Jeg har kørt 6 gentagelser af alle øvelser. Dem med klude og den sidste øvelse kørte jeg 3 runder af. Det hele tager omkring 3 minutter. Hvilket du så kan prøve at gentage 2 eller 3 gange i alt.

Andre træningsindlæg

 

Træning på Instagram

Følg også med på min instagramprofil, hvor jeg flere gange om ugen deler noget træningsinspiration og motivation. Både løb, styrketræning, hjemmetræning og andre tips om emnet. Her er masser af inspiration ift. styrketræning for begyndere.

Kommentarer

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret