Smoothiebowls med blåbær og granola

Jeg elsker at spise smoothiebowls til morgenmad. Kan endda finde på at spise sådan en portion til frokost eller som eftermiddags/aftensnack. Her finder du en opskrift på smoothiebowls med blåbær og granola. Virkelig nem snack eller morgenmad, som altså bare smager dejligt – især med lidt toppings på. Snup opskriften nedenfor.

Smoothiebowls med blåbær og granola

Hurtige smoothiebowls med blåbær og granola

 

Denne smoothiebowl består af frossen banan, frossen avocado og frosne blåbær, samt til mælk eller vand. Mængden af væske afhænger jo af hvor tyk du vil have den – du kan hurtigt lave den til en drikke smoothie i stedet for, blot ved at tilsætte mere væske. Jeg har toppet mine smoothiebowls med friske blåbær, kiwi og hjemmelavet granola med chokoladestykker. Granolen tilsætter bare lige den der lækre crunchy konsistent, som jeg synes passer perfekt i smoothiebowls.

Jeg synes kombinationen af frugt og grønt i denne opskrift smager skønt. Har du andre frosne bær eller grønt liggende i fryseren, kan du sagtens tilføje eller erstatte med de andre. Nedenfor kommer jeg med nogle forslag til justeringer i smoothiebowlen.

Smoothiebowls med blåbær, avocado og banan

Opskrift til 2 store skåle

Jeg har toppet mine smoothiebowls med denne granola

Ingredienser

 • 1 frossen banan
 • 2 spsk. frossen avocado
 • 70 g frosne blåbær
 • 1 dl mælk eller vand

Toppings

 • Granola
 • Blåbær
 • Kiwi
 • Banan

Sådan gør du

 1. Kom det hele i en blender og kør rundt til det er helt blendet og cremet
 2. Hæld det i skåle og top med granola og friske bær og frugter

Bedøm denne ret

 

Se hvordan jeg laver den

Du kan lynhurtigt se her hvordan jeg sammensætter smoothiebowlen.

Smoothiebowls med blåbær og granola

Juster i smoothiebowls med blåbær og granola..

Som sagt så kan man sagtens bruge andre bær, frugter eller grøntsager, end dem jeg har brugt i denne opskrift. Jeg tager altid lige i et kig i fryseren, og mixer noget ud fra det. Denne her kombination af avocado, banan og blåblær synes jeg spiller virkelig godt. Men kunne også finde på at tilsætte evt. noget frossen spinat, frossen hindbær eller frossen blomkål.

 

Forslag til toppings:

 • Andre friske bær eller frugter
 • En klat peanutbutter
 • Sirup for mere sødme
 • Rosiner eller kerner

Instagram og nyhedsbrev

Følg endelig også med inde på min Instagram-profil, hvor jeg hver dag deler inspiration til lækker hverdagsmad og andet skønt bagværk. Du kan også skrive dig op til mit nyhedsbrev, hvor jeg hver uge sender en madplan ud med komplet indkøbsliste.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret