Havregrynsboller og mit nyhedsbrev

Bløde luftige havregrynsboller – her er min opskrift på de bedste boller med havregryn. De er bagt på røremaskine, hvilke gør at dejen bliver ekstra fugtig og elastisk. Der ud over hæver dejen i en skål som er smurt med godt med olie. Det giver en sprød overflade til bollerne. Jeg håber meget, I kan bruge min havregrynsboller opskrift. Velbekomme.

havregrynsboller
Bløde havregrynsboller

Havregrynsboller

 

Egentlig var min plan, at man kun kunne hapse denne opskrift ved at tilmelde sig mit nyhedsbrev, der skulle jo gerne være en grund til at tilmelde sig brevet ;o)
Men eftersom jeg sendte nyhedsbrevet ud forleden til alle dem som i forvejen var tilmeldt, og derefter skrev ud at man kunne få opskriften ved at tilmelde sig, der lavede jeg sådan set lidt en bummert. For nu kan jeg ikke helt lure hvordan jeg sender det ud igen til jer som efterfølgende har tilmeldt jer.

Så derfor.. får I den lige alle her, samt en teaser på hvordan sådan et nyhedsbrev kan se ud. Jeg har nemlig sat det ind herunder. I er selvfølgelig alle sammen velkomne til at tilmelde jer, så vil I fremover få de her så breve og ekstra ting og sager. Det foregår lige her.

 

Nyhedsbrev

Jeg vil dele ugens madplan i alle de her nyhedsbreve, så I får dem direkte i indbakken. Her medfølger en indkøbsliste. Nyhedsbrevet er helt gratis for jer. så jeg håber I kunne have lyst til at melde jer til og modtage det. Nu til opskriften på de her havregrynsboller

 

Opskrift på havregrynsboller

Skærmbillede 2017-03-10 kl. 09.01.01
hvregrynsboller

havregrynsboller og nyhedsbrev

havregrynsboller
Skærmbillede 2017-03-10 kl. 09.01.27

Andre opskrifter på lækre boller til morgenmaden, madpakken eller eftermiddagsboller:

Kommentarer

  1. Hej Julie
    Disse skal jeg bage i morgen!

    Bruger du varmluft eller alm ovn til de boller?

    Og blot til nogle af dine andre opskrifter på boller, bruger du generelt varmluft eller alm ovn, hvis andet ikke er angivet? 🙂

Vis alle kommentarer (1)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret