Madplan uge 40

Madplan uge 40: Så er der en ny madplan på bloggen med rødbedesalat, kyllingeburger, shakshuka og en tærte med bund på grøntsagermadplan uge 40

Så er det jo næsten uge 40, og en dejlig uge er netop gået – der har virkelig været drøn på i den uge. Min kommende bog er endelig færdig og nu sendt i tryk, og slutspurten har været heftig. Der ud over har jeg lige nu ret mange kampagner og samarbejder, som bliver knoklet på, og så er der rigtig godt gang i klinikken, med næsten fuld booket kalender de næste uger frem. Så skønt, men også dejlig travl uge.

I den kommende uge satser jeg på lidt mere ro og tid med familien. Madplanen for næste uge er også klar her. Du kan du glæde dig til en aften med pas-dig-selv-mad (et fad med pasta, grøntsager, kylling og en hjemmeavet ærtepesto som blot skal passe sig selv i ovnen), der er en tærte lavet på en bund af revet kartoffel, gulerod og ost sammen med lidt grønt og en humus. Desuden finder du en marokkansk rødbedesalat, kyllingeburger med humus og chilimayo, og en nordafrikansk ret kaldt shakshuka på denne uges madplan.

Planen her rækker til 3-4 personer (alt efter hvor meget I spiser). Jeg håber I får en skøn uge 40 – måske den bliver lidt lettere, nu hvor aftensmaden til hele ugen er planlagt, og indkøbslisten også følger med.

 

Madplan uge 40

 

 

Indkøbsliste

Ugens udvalgte:

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

 

Min kogebog med hverdagsmad og madplaner

Se også meget gerne min kogebog, som ligeledes er proppet med nemme grønne retter for hele familien. I den er der også et kapitel med madplaner, som har indkøbslister med. Jeg synes selv min bog er blevet så fin og lige som jeg ønskede den. Hvis I har lyst til at lure på den, kan det gøres her. Hvis I har lyst til at støtte mig og bloggen, så kan den købes her. 

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret