Madpakker fra Instagram

Jeg har i dette indlæg samlet alle mine madpakker fra Instagram. Jeg deler rigtig ofte ud af madpakke inspiration og idéer ovre på min profil. Billeder af dagens madpakke, som nogle gange er spændende og består af hjemmebag. Andre gange består den også bare er klap sammen rugbrødsmadder, æble og agurk. Men jeg tænker vi alle kender det! Nogle gange har man planlagt og forberedt halvdelen af søndagen og andre gange skal det bare gå hurtigt.

Madpakker fra Instagram

Nu har jeg samlet en masse bud på børnemadpakker her. Tag det hvis det kan bruges. Der er masser af billeder at tage af i dette indlæg.

Formiddagsmadpakke og stor-pause madpakken

I Noahs skole får de en madpakke med til formiddagspausen. Her har de typisk ikke så lang tid til at spise den og madpakken er derfor heller ikke helt så stor. Her giver jeg typisk lidt brød med, enten en bolle eller rugbrød og måske også lidt frugt.

Til den store pause har de længere tid og er nok også mere sultne, hvorfor madpakken også er større. Her svinger det meget mellem hvad jeg giver med (og så alligevel ikke, for jeg synes tit det ender med nogenlunde de samme ting). Der er desværre intet køleskab i klassen, så jeg er stoppet lidt med at give kød med. Ellers er frikadeller, fiskedeller, kyllingespyd, kyllingelår og den slags jo også en mulighed. Det gjorde jeg lidt mere i i starten og så kom det i den lille madpakke, så det spises først. Men har man i virkeligheden lyst til kød så tidligt på dagen..

Madpakker fra Instagram

Jeg har bare taget et screenshot af billederne fra min Instagram, så tag jer ikke af teksten øverst eller at der nogle dage er sat tidspunkter på. Der er til gengæld tekst hen over madkasserne, så man kan se hvad de indeholder. Måske det gør denne her rodebutik lidt mere overskuelig.

madpakker fra instagram madpakker fra instagram madpakker fra instagram madpakker fra instagram

Madkasser og dunke

Jeg får en del spørgsmål på Instagram på madkasser og dunke, hvor vi køber sagerne henne. Vi bruger mest de her opdelte madkasser, da det er praktisk. Jeg tror egentlig man kan købe dem i Kvickly, det mener jeg at vi har gjort. Eller i Imerco og sådan.

madpakker fra instagram

Bog fuld af madpakke inspiration

Apropos Lisbeth Østergaard, så har vi lavet en madpakkebog sammen. Den er proppet med idéer også. Den er elektronisk og vi har derfor kunne skrue prisen i bund. Den kan man finde lige her.

madpakker fra instagram  madpakker fra instagram madpakker fra instagram

Se også disse indlæg med madpakke idéer

Ellers er der mere inspiration at finde i min madpakke kategori her på siden. De klassiske madpakkeidéer er selvfølgelig pølsehorn og pizzasnegle, men jeg har så mange flere. Så jeg håber du kan blive inspireret til det der ofte er lidt en sur pligt, madpakker!

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret