Lagkagebunde

Her finder du en opskrift på mine aller bedste hjemmelavede lagkagebunde. De er helt perfekte luftige, med en dejlig let, sød smag af vanilje. Smager bare dejligt og så er de tilmed utrolig nemme at bage. Snup opskriften nedenfor.

lagkagebunde

Lagkagebunde

 

Skal du lave en lagkage, så kan jeg virkelig anbefale dig, at følge min opskrift på de her luftige lagkagebunde. Jeg synes selv, at de sidder lige i skabet. Det giver bare det ultimative bedste resultat lige at lave sine egne hjemmelavede bunde – og det er faktisk virkelig nemt. De smager dejligt af vanilje har en god luftighed over sig, så de ikke bliver hverken tunge eller bastante.

På billedet nedenfor er ser du denne jordbærlagkage. Den er lavet med vanilje lagbagebundene her fra, fyldt med en skøn jorbærkompot, vaniljecreme og flødeskum. Toppet med en masse friske bær og skum. Helt klart en af mine yndlings lagkager! Ønsker du chokoladelade lagkagebunde, har jeg en virkelig god opskrift på lagekage med chokoladecreme. En rigtig chokodrøm, bestående af lag af en blød chokoladecreme og chokoladebunde, pyntet af med friske bær og små stykker chokoladebarer.

Lagkagebunde

Opskrift til én lagkage.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

40 minutter

Ingredienser

 • 4 store æg
 • 150 g sukker
 • 2 tsk. vaniljesukker
 • 100 g hvedemel
 • 35 g kartoffelmel
 • 1 tsk. bagepulver
 • 1/2 tsk. salt

Sådan gør du

 1. Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt.
 2. Si mel, kartoffelmel, bagepulver og salt over i den luftige æggemasse og vend det forsigtigt sammen.
 3. Kom i en smurt form og bag i ovnen ved varmluft 165 grader i en god halv times tid, til bunden er let sprød i kanten og virker fast.
 4. Del den afkølede lagkagebund i de dele du behøver.

Bedøm denne ret

lagkagebunde

jordbærlagkage

Andre lækre opskrifter på lagkager

 • Lagkage med rutebiler, bananer og daim. En rigtig børnevenlig lagkage, med rutebilskum, bananer og daim. Her jeg har jeg købt mig til lagkagebundene, men vil klart anbefale at bruge denne opskrift – vil kun være den bedre!
 • Valnøddelagkage. Den er med karamelliserede valnødder, en skøn flødeskumscreme med chokoladestykker og appelsinskal – toppet med et lag kaffeglasur. Den er hamrende god..

 

Følg gerne med på Instagram eller TikTok

Kunne du tænke dig at få mere madinspiration og følge lidt med bag om kulissen, kan du følge med på min Instagram profil. Her deler jeg bl.a. også træningsinspiration og generelt bare ting og sager fra min hverdag. På min TikTok profil deler jeg en masse madvideoer, som du måske kan finde inspiration i.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret