Træning på bænk

Træning på bænk. Her er lidt inspiration til øvelser du kan lave ude i haven eller skoven. Find dig en bænk eller en trappe og så er det ellers bare i gang. Du kan lure på videoen i indlægget her.

træning på bænk
træning på bænk
træning på bænk

Træning på bænk

 

Udendørstræning er vildt skønt, især hvis det lufter lidt, og du kan snuse en masse frisk luft ind. Find derfor et sted som gør dig glad. Måske bor du tæt på vandet – her er smukt at træne, og der blæser som regel lidt. Måske bor du tæt på skov og grønne pladser. I skoven er der ofte skygge, hvilket er ret rart at træne i. Grønne pladser og parker er super gode, da de ofte byder på bænke, du kan træne ved og evt. udendørs træningsredskaber. Måske har du en have og ønsker mere privatliv, hvilket jo så er helt perfekt. Lad dig inspirere af naturen og brug de redskaber, den byder på.

Her er en lille træningsvideo med lidt inspiration til hvordan du effektivt kan bruge en bænk ind i din træning. Der er så mange bænke rundt omkring i parker, hvis du ikke lige har en hjemme i haven. Jeg laver 13 øvelser i videoen, du kan jo evt. prøve at tage 30 sekunder ved hver øvelse og så 10 sekunders pause i mellem hver øvelse. hvis du snupper hele turen 2 gange, så har du dig en effektiv halv times træning. Videoen er i bedre kvalitet, hvis du ser den direkte fra youtube.

 1. Lunges bagerste ben oppe
 2. Lunges forreste fod oppe, træd op med knæet og tilbage igen
 3. Løb op og ned
 4. Armstrækkere
 5. Samme, men hvor det ene ben er løftet
 6. Planke med hænder på bænken, træk knæ til albue og tilbage op i luften.
 7. Triceps dips
 8. Samme, men hvor det ene ben er løftet
 9. Mave øvelser, løft ben og skub dem fra side til side i en halvcirkel
 10. Zigzag op og ned med benene
 11. Bækkenløft, hvor ryggen er på bænken, løft det ene ben
 12. Planke med fødder på bænken: træk knæet til albuen og stræk det væk igen
 13. Planke med fødder på bænken: hold den stille

 

Se også flere hjemmetræningsøvelser her:

 

Træn med på Instagram

Følg også meget gerne med på min instagram. Jeg har delt en masse træningsinspiration derinde, primært en masse hjemmetræning og rigtig mange øvelser uden redskaber. Jeg bruger dette hashtag #hjemmetræningjuliebruun for at samle al træning under ét.

Kommentarer

 1. Jeg skal i sommerhus med min familie ovre i Vestjylland på lørdag. Hvert år er jeg lige træls over ikke at kunne træne som jeg plejer og må derfor nøjes med at løbe. Derfor er det perfekt med et udendørsprogram som dette! Tak 🙂

  1. Ej hvor godt, så er det jo helt perfekt 🙂 Selv tak, dejlig du kan bruge det. God ferie, og god træning!

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret