Sandwich med ost og skinke

Er der noget bedre end en sprød, snasket sandwich med ost og skinke? Det er i hvert fald én af de slags frokoster jeg rigtig godt gider. Sprødt brød, mayo, rucola, en lækker ost, en god skinke, agurk og tomat. Ej altså, den kombination er du nødt til at prøve. Den er tilpas snasket med en masse god smag. Snup opskriften nedenfor.

Sandwich med ost og skinke

Opskrift på sandwich med ost og skinke

 

Server denne her lækkerhed af en sandwich til frokost eller aftensmad. Den er også perfekt at forkæle sine frokostgæster med – hvem vil ikke blive glad for en lækker sandwich med skinke og ost? Jeg ville i hvert fald.

Jeg har brugt en Havarti fra Castello og en god mortadella skinke – men du kan blot bruge lige netop de slags du ønsker. Jeg håber, at du vil prøve opskriften af.

 

Sandwich med ost og skinke

Opskrift til 2 sandwich

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

2 minutter

Samlet tid

7 minutter

Ingredienser

 • 2 brød efter eget valg
 • 1 spsk. mayo + 1 spsk. sød sennep + lidt salt og peber
 • lidt frisk spinat eller rucola
 • 2 stykker mortadella skinke
 • lidt fast ost i hver, f.eks. en havarti fra Castello
 • 1 tomat
 • lidt agurk
 • lidt soltørret tomat

Sådan gør du

 1. I en skål blandes mayo, sennep, salt og peber
 2. Tag et paninijern, en bord grill eller en toastmaskine frem og tænd den
 3. Skær brødene over og smør dem med dressingen
 4. Kom lidt skyllet spinat på, lidt skinke og ost
 5. Kom skiver af tomat og agurk på
 6. Dræn de soltørrede tomater og kom over
 7. Luk den sammen og grill den nogle minutter

Bedøm denne ret

Video af sandwich med skinke og ost

Se her hvor nemt det er, især når man bruger købt brød. Du kan jo også bage brødene selv – det gør dem bestemt kun bedre, men også en anelse mere tidskrævende.

Se her nogle af mine sandwich favoritter

Herunder fremhæver jeg lidt forskellige sandwiches – en vegetarisk, nogle med kylling, en med lask og en anden med serrano. Det fede er er man jo nemt kan skifte lidt ud i dem, hvis der er nogle ingredienser man synes mindre om. F.eks. kan man udskifte gedeost, hvis  man ikke er til det, med f.eks. mozzarella eller burrata. Eller hvis man ønsker vegetarisk, men den der sandwich med kylling og grillost ellers lyder rigtig god – så kan du sagtens lave den uden kylling. Kan være du bliver inspireret af nogle af disse sandwiches:

 

Følger du med på Instagram eller TikTok?

Hvis ikke, så kan du klikke lige her og komme direkte ind på min Instagram profil – hvis du kunne tænke dig at følge med. Jeg deler dagligt madinspiration og generelt lidt fra min hverdag og familie liv. Du kan også følge med på min TikTok profil og måske blive inspireret af mine madvideoer. Jeg håber, at vi ses derude 🙂

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret