Madplan uge 25

Her finder du min madplan uge 25, som består af en ny opskrift her på siden – nemlig en slags pizzasandwich. Så finder du en cremet pastasalat i karrydressing med kylling og bacon. En salat nicoise med en lækker tuncreme. Samt et nachosfad med pulled chicken og salsa til. Mums, jeg synes det er 4 lækre retter. 2 af dem rækker til to dage og søndag er som altid restedag – mix and match af rester og råvarer fra ugen. Hav en dejlig uge 25.

Madplan uge 25

Hvis du gerne vil slippe for hver dag at beslutte hvad mon aftensmaden skal stå på, og hvis gerne du vil undgå at handle hver dag. Så prøv med en madplan. Så har andre – i dette tilfælde har jeg – valgt retterne ud for dig og du kan blot bestille varerne hjem online. Det er hurtige og overskuelige retter jeg har valgt ud. Her er mad nok til en familie på 2 voksne og 2 børn. Se indkøbslisten længere nede. .

 

Madplan uge 25 – se retterne her

Madplan uge 25

Pastasalat med karrydressing 

TIRSDAG: rester fra pastasalaten

TORSDAG: rester fra igår. Måske med lidt flutes til i dag, hvis du synes.

Salat Nicoise med tuncreme

Madplan uge 25

Snaskede pizza sandwich

Luksus nachos fad med kylling og en salsa til 

 

SØNDAG ER RESTEDAG! Mix sammen hvad du har! Jeg tænker der vil være lidt rester af både retter og råvarer fra ugen, der gik.

 

Indkøbsliste madplan uge 25

Du kan jo evt. printe indkøbslisten her ud og strege ud undervejs. Du kan også klikke dine varer hjem online, f.eks. på Bilka to go, de laver også hjemmelevering i mange byer. Tjek dit eget basislager, måske du allerede har en del. Meget skal også kun bruges i helt små mængder. God shoppetur.

madplan uge 25

Instagram og nyhedsbrev

Følg meget gerne med på min Instagram for flere opskrifter og nem mad-inspiration. Her deler jeg både billeder af en masse mad, men også lidt inspiration til træning. Primært nemme hjemmeøvelser. Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her. Det er helt gratis og så får du mine madplaner i din indbakke hver uge. Tak fordi I læser med.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret