Madplan uge 22

Jeg har lavet denne madplan med udgangspunkt i mine egne favoritter. Jeg har simpelthen valgt de retter ud, som jeg elsker mest. Så her er masser af salatbowls og masser af udenlandsk touch, som jeg bedst kan lide det. Madplan uge 22 er fyldt med nemme hverdagsretter som alle kan være med på.

Madplan uge 22

Her er både noget for børn og voksne, måske det ser mest voksenvenligt ud på billederne. Men del det lidt op i skåle, så man kan samle selv ved bordet. Så er jeg sikker på de fleste børn også kan spise med. Jeg har desuden tænkt i genbrug, så man kan slippe for at stå i køkkenet hver aften. Så f.eks bruger man resterne fra en salat en aften i pitabrød dagen efter. Eller dressingerne går igen og kan bruges flere aftener. Madplanen rækker til 2 voksne og 2 børn og her medfølger en sorteret indkøbsliste. Måske du har nogle af tingene allerede, men ellers er alt listet op. Lad dig ikke skræmme af de mange konserves dåser og flasker, du har sikkert en del i forvejen. Ellers kan meget af det også undlades. Hav en rigtig dejlig uge 22

 

Madplan uge 22 – se retterne her

Bahn mi bowls, men med kyllingekød (lav dobbelt af alt minus ris)

Køb pitabrød og fyld dem med rester fra mandag. Måske ikke ris, men kylling, dressinger, kål mm. Det vil fungere virkelig godt i en omgang pita og så er det jo også super nemt at lave aftensmad denne dag.

Salat med kartofler, oliven og ristede kikærter – en kan sagtens spises som den er. Jeg synes den mætter godt. Men vil du alligevel have kød eller fisk til, kan du også sagtens servere dette til.

Mellemøstlig linse og aubergine fyld + lidt flutes + falafler (køb dem blot på frost)

Salatwraps med pork belly

Lav bowls ud af resterne fra igår. Dem her, hvor der bruges hakket kyllingekød. Men dressingen er den samme, så lav ekstra fredag og gem den til lørdag

SØNDAG ER RESTEDAG! Mix sammen hvad du har! Jeg tænker der vil være lidt rester af både retter og råvarer fra ugen der gik.

 

Indkøbsliste madplan uge 22

Du kan jo evt. printe indkøbslisten her ud og strege ud undervejs. Du kan også klikke dine varer hjem online, f.eks. på Bilka to go, de laver også hjemmelevering i mange byer. Indkøbslisten virker måske lidt lang i kategorien “konserves”. Men tjek lige dit eget basislager. Meget af det kan også undlades, nu skrev jeg blot alt på. God shoppetur.

Instagram og nyhedsbrev

Følg meget gerne med på min Instagram for flere opskrifter og nem mad-inspiration. Her deler jeg både billeder af en masse mad, men også lidt inspiration til træning. Primært nemme hjemmeøvelser. Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her. Det er helt gratis og så får du mine madplaner i din indbakke hver uge. Tak fordi I læser med.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret