Madplan uge 13

Madplan uge 13 indeholder nogel af vores familiefavoritter. Det her er den bedste vegetariske gryderet og madpandekager får vi så tit. Håber I kan få lidt inspiration igennem madplanen madplan uge 13

Madplan uge 13

Så er der en ny madplan klar til jer. Jeg ved ikke om nogle af jer så den udsendelse på tv2 Midtvest med mig forleden, virkelig nervepirrende – den kan ses her. Men her fortalte jeg blandt andet lidt om de her madplaner, hvordan jeg laver dem. Det tager mig lidt tid at lave dem til jer, fordi jeg tænker så meget over at give jer noget forskelligt mad i løbet af ugen – så den ikke står på suppe eller pasta hver dag. Men modsat vil jeg gerne undgå madspild og tænker derfor også meget over at genbruge råvarer. Så jeg vælger tit 3 forskellige retter ud, der skal med og begynder at skrive indkøbsliste ud fra dem. På den måde smækker jeg de sidste retter på ud fra hvad man allerede har købt.

Så hvis man gerne vil følge en madplan for at kunne handle alt ind på én gang, for at kunne spare penge, for at undgå madspild og for at få lidt varieret mad og ny inspiration, som hos mig er fuld af grøntsager – kan det måske være en idé at bruge de her :o)

 

Her kommer min madplan uge 13

 

Indkøbsliste

Grønt:

 • 1 potte basilikum og persille, gerne bredbladet
 • 1 citron og 1 limefrugt
 • 1 bakke cherrytomater
 • 1 agurk
 • 1 porre
 • 1 pose frisk spinat
 • 1 net løg, 1 enkelt rødløg
 • 1 net hvidløg
 • frisk ingefær
 • 1 pose gulerødder
 • 1 blomkål
 • 1 appelsin
 • 1 granatæble
 • 1 peberfrugt
 • 2 avocadoer

 

Kød og fisk:

 • varmrøget laks, hvis I ønsker dette til pastaen (til 2 aftener, med mindre I vil have kylling eller falafler til)
 • 1 pakke bacon
 • 1 pakke hakket oksekød (jeg bruger 4-7%)

 

Mejeri:

 • 1 bøtte cremefraiche
 • 1 parmesanost (gerne en pose)
 • 1 bakke æg
 • 1 liter mælk
 • 1 bøtte hytteost (jeg bruger en med 4 % fedt)
 • 1 pakke feta eller salatost

 

Andet:

 • salt, peber, karry, cayennepeber, spidskommen, kanel
 • 1 bøtte vaniljesukker og bagepulver
 • 1 flaske olie og 1 flaske soyasauce
 • 1 pose spaghetti (evt. fuldkorn)
 • 1 pose ris
 • 1 glas peanutbutter (ikke noget krav til hvilken)
 • 2 dåser hakket tomat
 • 2 dåser kokosmælk
 • 1 pose røde linser
 • 1 pose grahamsmel
 • 1 pose hvedemel
 • 1 pose tørret dadler (kan erstattes af rosiner)
 • 1 pose pinjekerner
 • 1 pose mandler
 • 1 glas salsa
 • 1 dåse majs

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret