Ferietræning

ferietræning

Ferietræning

Her er en omgang træning, som kan laves på din ferie. Den er nemlig helt uden redskaber. Jeg har kun brugt en måtte, som sagtens bare kan erstattes af et håndklæde.

Jeg har af tekniske årsager måtte dele programmet lidt op, så når du er færdig med den første, snupper du bare den næste. Her er 20 minutter i alt.

Opvarmning og udstræk

Jeg starter altid med en kort opvarmning, typisk det her. Så snupper jeg denne her runde (se videoerne) hver øvelse laves 12 gange. Og så slutter jeg til sidst med lidt stræk.

Du kan holde de pauser du synes, så sætter du bare lige mig på “pause”. Halvvejs inde i første del hopper jeg lige ud efter et glas vand, du kan jo gøre det samme der.

Vi kommer hele kroppen igennem på 20 minutter, så tag computeren med ud i haven og lav programmet sammen med mig – eller gør lidt plads på gulvet i stuen. Rigtig god træning.

Mere hjemmetræning og inspiration

Se en masse andre træningsprogrammer her. Du kan lave stort set dem alle på stuegulvet derhjemme.

Instagram og Facebook

Vil du have mere inspiration til både træning og mad? Inde på min instagram-profil (@juliebruunsblog) deler jeg hver dag madbilleder og opskrifter samt en masse træningsinspiration – jeg ville blive så glad for at se dig derinde! Du kan også finde mig på Facebook, hvor jeg også hedder “Julie Bruuns blog”. Vi ses!

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret