Blåbær smoothie med jordbær, grønkål og ananas

Her er en opskrift på en sund blåbær smoothie som er lavet på bl.a. blåbær, jordbær, ananas og grønkål. Den smager sødt og frisk, og ungerne elsker den hjemme hos os – også selvom der har sneget sig lidt grønkål ind i den. Jeg håber opskriften kan bruges. Nedenfor deler jeg opskriften på granolaen også, og kommer med lidt forslag til andre slags mysli.

blåbær smoothie

Blåbær smoothie med jordbær, grønkål og ananas

 

Her er endnu et bud på et sundt, frisk og lækkert alternativ til den klassiske yoghurt. Jeg har for nyligt delt lidt andre forslag, bl.a. denne orange sag, som er lavet på jordbær og gulerod. Og den grønne på grønkål og ananas. Begge varianter blev super gode, og jeg spiser dem altid med en sprød granola på og lidt friske bær eller granatæblekerner.

Denne smukke smoothie vil jeg på helt samme måde spise med granola. For en tyndere drikkevariant, er det bare at komme mere vand i. Opskriften her giver en tyk og cremet konsistens, som minder lidt om yoghurt. Den er lavet på blåbær, jordbær, grønkål, ananas, lidt nødder og citronsaft. Mængden giver 2 skåle – håber I kan bruge opskriften

 

Blåbærsmoothies

Opskrift til 2 skåle

Forberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

10 minutter

Ingredienser

  • 5-6 kugler frossen grønkål
  • 5-6 frosne jordbær
  • 1/2 dl blåbær
  • 1 spsk. citronsaft
  • 4 store stykker ananas
  • 1-2 spsk. nødder (mandler eller cashewnødder)
  • 2 dl vand

Sådan gør du

Kom alle ingredienserne i en blender og kør til det er helt blendet ud

Kom det i skåle og server med sprød granola, granatæblekerner og friske blåbær

Bedøm denne ret

blåbær smoothie

blåbær smoothie

Spis din smoothie med granola

Du kan sagtens spise den med lidt sprød granola på, og friske bær. Jeg har et par opskrifter på granola her:

 

Prøv også min bichermysli, som er en af mine klare morgenmad favoritter. Eller en chiagrød, også super lækkert at starte dagen med. 

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret