Lakseanretning

Hvis du ikke ved hvad du skal servere som forret til nytår – så prøv denne her lakseanretning med lidt flutes til. Simpelt, lækkert og frisk. Den består af lidt rucola, røget laks, en trøffel mayo, appelsiner og kapers. Opskriften kommer nedenfor samt forslag til små justeringer og bud på andre lækre nytårsforretter.

Lakseanretning

Lakseanretning til nytår

Denne lille lakseanretning er super simpel, fylder lidt uden at mætte for meget og så smager den både af friskhed, fyldighed og fedme, chrunch og syre. Jeg har brugt en trøffel mayo fra Nicolas Vahé, den smager virkelig godt og passer perfekt til laks. Du kan sagtens justere lidt, ved f.eks. at skifte appelsin ud med grape. Røget laks kan skiftes ud med varmrøget laks og trøffelmayo kan erstattes af estragonmayo eller hvidløgsmayo.

Lakseanretning

Jeg har undladt at skive mængder på, da det er lidt op til en selv hvor meget af hver man ønsker. Se en opskrift her på syltede rødløg

Ingredienser

 • rucola
 • røget laks
 • trøffelmayo
 • appelsin
 • syltede rødløg
 • karse
 • kapers
 • server med ristet brød

Sådan gør du

 1. Skyl rucola og dup det tørt. Kom det på tallerkenerne
 2. Anret med laks og mayo i små bunker/ dutter
 3. Kom appelsinfileter rundt omkring samt kapers og karse.
 4. Kom også lidt syltede rødløg på og server med sprød flutes

Bedøm denne ret

Video af lakseanretning med trøffelmayo

Se med her hvor nemt det er

Prøv også denne lakseanretning med varmrøget laks

Du kan skifte den koldrøget laks ud med varmrøget laks. Evt. lave dig en lille laksecreme med netop varmrøget laks, flødeost, citronskal og saft, en smule salt og lidt sød sennep. Det smager nemlig også virkelig godt og passer perfekt til de her sprøde brød.

 

Andre bud på nytårsforretter

Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Følg endelig også med inde på min Facebook-side og på min Instagram-profil, hvor jeg hver dag deler inspiration til både andre desserter og lidt sundere retter såsom aftensmad. Du kan også skrive dig op til mit nyhedsbrev, hvor jeg hver fredag sender en madplan ud med tilhørende indkøbsliste.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret