Om Julie Bruun

Hej og velkommen til min side.

 

Mit navn er Julie Bruun, jeg er 35 år og bosat i Silkeborg med min mand og vores tre børn. Jeg er uddannet fysioterapeut, kostvejleder, fitnessinstruktør og akupunktør. Jeg elsker at lave mad, og jeg elsker at bevæge mig, hvilket afspejles her på siden i både mine opskrifter og træningsprogrammer. Jeg er så glad for, du har besøgt min side og jeg håber, du finder hvad du søger her.

 

OPSKRIFTER

Her på min blog finder du en masse opskrifter på alt fra nem aftensmad, salater og smoothies til madpakkeinspiration og desserter. Her er primært opskrifter på nem hverdagsmad – mad som alle kan finde ud af at lave. Jeg elsker grøntsager, og du finder derfor en masse grønt i rigtig mange af mine retter.

MADPLANER

Her er desuden en masse madplaner med tilhørende indkøbsliste. Disse er ligeledes lavet med masser af grøntsager. De passer til to voksne og to børn og indeholder varierede retter, rester og altid både noget vegetarisk og noget med kød. Få mine madplaner sendt direkte til din indbakker hver weekend – tilmeld dig her.

TRÆNING

Her på siden kan du også finde en kategori kun med træning. Træningsprogrammer, inspiration, motivation og den slags. Ellers hop over og besøg min YouTube, her ligger alle programmer, som du kan træne med på. Smæk dem op på fjernsynet, så guider jeg dig igennem alt fra 5 minutter til 45 minutter.

 

INSTAGRAM

Følg også med på min Instagram for flere hverdagsglimt. Her deler jeg hver dag enten opskrifter, træning, madplaner, eller bag om-glimt fra køkkenet eller træningsmåtten. På Instagram tager jeg dig generelt meget mere bagom mit job, mit univers og min lille familie.

 

PINTEREST

Besøg Pinterest for mere madinspiration. Jeg elsker selv Pinterest – man kan få så meget god inspiration derinde. Det er et overskueligt univers kun med billeder. Ikke så meget snak og skrift, ikke så mange videoer og ikke så mange reklamer.

 

KOGEBØGER

Jeg har lavet fire bøger, og jeg er så glad for dem hver især:

HVERDAGSFAVORITTER er min første bog, den består af lidt blandet – morgenmad, salater, en del vegetarisk, frokost og madpakkeidéer og sundere desserter. Lavet i 2017. Den er udsolgt fysisk og forhandles derfor som ebog til kun 99 kr.

HVERDAGSMAD udkom i 2020. Jeg har selv kreeret alle opskrifter, taget alle billeder og betalt hver og en krone for produktionen. Så det er med kæmpe lettelse i hjertet, at jeg også kan erklære denne udsolgt fysisk. Dog har jeg lavet den til en ebog, som man kan få fingre i for 129 kr. Den består også både af morgenmad, frokost, madpakke, salater, tilbehør, aftensmad og søde sager. Der ud over er der en del om at undgå madspild, som er madplaner med indkøbslister, og så er der et kapitel omkring træning og løb med inspiration, motivation og programmer.

HVERDAGSAFTENSMAD er efterfølgeren af den forrige. Denne udkom i 2022 og er udelukkende aftensmad. Til gengæld er det en ordentlig moppedreng med 130 opskrifter på nem og sund aftensmad. Her er alt fra pasta, suppe, tærter, gryderetter og salater til burger, wraps, sandwich, vegetarisk, kød og fisk. Igen er den udgivet på mit eget forlag og lavet på samme måde som hverdagsmad, – få den til 295 kr her.

MADPAKKER er en ebog med 50 opskrifter. Madpakkeinspiration på alt fra bagværk til salater, wraps, barer, kugler, snacks, sandwich, dips og meget mere. Nemme opskrifter, opskrifter på bagværk og en masse andet til 129 kr.