Akupunktur

Bestil tid nederst på siden

Ud over at drive bloggen her, arbejder jeg på klinik et par dage om uge i Aarhus. Jeg er selvstændig akupunktør og behandler på alt lige fra allergier, irritabel tyktarm og hovedpine til fertilitetsbehandlinger og gravid- kvalme og træthed. Klinikken ligger midt på Store Torv i Aarhus. Adressen er Store Torv 18, 1. th. Jeg deler klinikken med en jordmoder, en massør og lidt andre dygtige behandlere.

Her vil jeg være at finde hver onsdag fra 9-17 og mange mandage også. 

De resterende dage arbejder jeg hjemme, hvor jeg også holder kalenderen åben for behandlinger. Disse foregår blot på Sølystvej 38 i Silkeborg.

Til den første behandling er der sat 75 minutter af og den koster 750 kr. Her vil vi bruge god til på at snakke om dig og komme dine symptomer og ubalancer til livs. Desuden vil du selvfølgelig også få en behandling den første gang. De næste gange er der sat 45 minutter af og her koster det 500 kr. pr. gang. Til gravidgener som kvalme, træthed og den slags koster behandlingen dog kun 500 kr, selvom det er første gang. Her vil der nemlig også være sat 45 minutter af. Jeg har også et klippekort på 5 gange der koster 2250 kr.

LÆS OM HVORFOR AKUPUNKTUR ER SÅ FANTASTISK LIGE HER

Jeg beskæftiger mig primært med gravide, kvinder der har født samt kvinder der ønsker at blive gravide. Men min kalender er åben over for andre typer behandlinger også. Mine to hyppigste behandlinger:

Fertilitetsbehandling

Min erfaring har vist, at akupunktur øger chancerne for graviditet væsentligt, idet akupunktur afbalancerer kroppen og øger blodgennemstrømningen især i livmoderen. I kinesisk medicin kigger man rigtig på det hele menneske og anskuer ubalancerne med en meget holistisk tilgang.

Der kan være så mange årsager til at man har svært ved at blive gravid. Det er noget vi starter med at snakke om, så jeg finder ud af hvilke ubalancer der er i lige din krop.

Det kan også være man har været gravid og har mistet nogle gange. Det er en anden form for ubalance, som også kan rettes op på, så du bliver “bedre” til at holde på fosteret

Gravidgener

Nogle af de klassiske gravidgener er kvalme, manglende appetit og madlede, træthed og manglende overskud, tristhed. Oppustet og spændt mave, konstant tissetrang, konstant tørst og tør mund, opkast og sure opstød.

Scanninger

Som sagt deler jeg klinik med den skønneste jordmoder som scanner gravide. Hendes hjemmeside hedder cyclusklinik.dk og hun er simpelthen så dygtig og sød. Da jeg selv var gravid fik jeg næsten alle mine scanninger hos hende (der kendte jeg hende ikke) og alle de billeder vi fik derfra var simpelthen så gode. Nu skriver jeg næsten og det er så fordi vi også blev scannet et andet sted, som vi slet ikke var lige så tilfredse med. Så venner, hvis I mangler en scanning – så hop forbi og book tid hos dem. Så ses vi måske i klinikken :o)

 

Du må meget gerne skrive en kommentar med hvad du ønsker behandling for. På den måde kan jeg forberede mig bedst muligt.

Obs. afbestilling skal ske senest 24 timer inden behandlingens aftalte tidspunkt. Overskrides tidsfristen opkræves beløbet.

 

Hvis du skulle have lyst til at prøve, kan du booke din tid her

Kontakt: juliebruuns@gmail.com