VIDEO: udendørstræning uden redskaber

mig
Hvis I læste med på det indlæg, hvor jeg delte et kettlebells-program, fangede I måske den nye mandags-tradition. Nemlig lidt aktiv mandag, med øvelser som som regel kan laves hjemme eller i hvert fald uden for et fitness center :o) Denne gang byder det på øvelser som er super gode ude i en park eller på en græsplæne.
Naturen er et genialt sted at træne, og den er virkelig smuk lige nu. Det er smule køligt, men med en tyk trøje, så kører det. Der er masser af frisk luft, masser af plads og så er det gratis, armen altså! Så gå gerne sammen med en veninde og hep lidt på hinanden.
Jeg deler her 7 øvelser med jer, som alle kan laves ude, helt uden redskaber. Du kan f.eks. smide øvelserne ind efter en løbetur eller du kan lave flere runder af dem og få en hel træning til at gå på den måde. Jeg foreslår:

En pyramidetræning med 4 runder

 

 • 1. runde: du laver 10 gentagelser af hver
 • 2. runde: du laver 8 gentagelser af hver
 • 3. runde: du laver 6 gentagelser af hver
 • 4. runde: du laver 4 gentagelser af hver

På den måde får du 28 gentagelser af 7 forskellige slags øvelser, det er nok omkring 30 minutters effektiv udendørs træning.
Se videoen her:

 1. Walking lunges
 2. Lange og dybe hop
 3. Jump squats
 4. Armstrækkere
 5. Mavebøjninger
 6. Høje knæ
 7. Burpees

Jep, der er skuet lidt op for tempoet (jeg kan ikke tage så hurtige armstrækkere) ;o) Og jep – den er optaget for noget tid siden, da vejret var noget lunere. Jeg er ikke sindssyg, og træner ude nu i det der tøj ;o)
God træning! Knus fra mig.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret