Ting jeg godt gad blive bedre til og lidt om at nå dertil

jj
Januar er typisk den måned hvor alle laver nytårsforsæt og bestemmer sig for diverse slankekure og sukkerafvænninger. Jeg har også sat mig lidt mål for, nytårsforsæt vil jeg ikke nødvendigvis kalde det. Men har da en række ting jeg godt gad blive bedre til, det har vi vel alle?
Jeg har ikke tænkt mig at gå på nogen som helst kur, og har heller ikke som mål at tabe mig. Fødselskiloerne er heldigvis bare raslet af mig, nu hvor jeg ammer og går lange ture. Faktisk har jeg ikke vejet så lidt siden jeg gik ud af folkeskolen (ok, der er også røget en masse muskelmasse) men jeg synes ikke jeg trænger til at tabe mig. Dog trænger jeg gevaldigt til at spise sundt igen. Det er jo gået helt galt på det seneste, faktisk er der ikke gået en dag siden jeg fødte Noah, hvor jeg ikke har fået kage, slik eller andet i den dur. Nu må det sgu stoppe. Så jeg har skruet voldsomt ned for sukkeret og det går faktisk ganske udemærket. Jaja, er oppe på to dage nu. Men det er også vildt for mig når man tænker på mine seneste 5 måneder.
Så er planen at lave lidt hjemmetræning i ny og næ, igen – nu går det her barsels undskyldning ikke længere. Bare ti minutter engang i mellem er bedre end ingenting. Se indlægget her hvis du mangler inspiration til hjemmetræning.
Ift Noah har jeg som mål at træne meget mere maveliggende med ham, at få ham til at blive bedre til at rulle rundt og tage fat i sine egne tær. Synes der vrimler med børn omkring os som er super seje motoriske, vi må øve, øve, øve :o) Desuden skal jeg have ham meldt ind i en institution og at få ham til at sove i egen seng. Det sidste det sejler for vildt. Det må vist udskydes til næste måned.
En sidste målsætning er bloggen her. Som jeg skrev på min Instagram har december måned været noget sløv på bloggen. Jeg ved ikke helt om folk var træt af sundt mad i julemåneden eller om man simpelthen havde for travlt med julegaveindkøb, æbleskiver og andet julet hygge. I hvert fald var besøgstallet halveret af hvad det normalt er. Noget jeg ikke var så glad for, var helt bange for at bloggen simpelthen måtte slutte, da ingen gad den mere. Men HELDIGVIS er I kommet tilbage her i Januar.
Jeg har tænkt mig at gøre alt jeg kan for at få mit besøgstal op igen, derfor vil jeg bestræbe mig efter at poste noget hver dag i januar måned. Det kan selvfølgelig godt blive noget af en opgave, når man har en lille unge ved siden af (som kræver ret så meget opmærksomhed) Og det skal han selvfølgelig have. Men heldigvis sover han også af og til og så kan man jo få lavet lidt mad.
Noget værre skidt ved at blogge her i vinteren (altså om mad) er lyset. Det er så ringe og man kan absolut ikke tage bare nogenlunde madbilleder efter solen er gået ned. Så selvom man får kreeret en ellers ret lækker aftenmenu, er det umuligt at tage et billed af det. Så jeg er nødt til at lave dobbeltportioner og tage billeder dagen efter. Men hvad hulan, så er der også mad til dagen efter. Helt katastrofalt er det heller ikke.
Men jeg vil bestræbe mig efter at give jer en masse indlæg i denne måned, så håber I har lyst til at kigge med dagligt hvad menuen mon står på.
Ha det dejlig og kom endelig tilbage i morgen hvor menuen står på pandekager med fyld af kikærter, butternut og soltørrede tomater.
// Julie

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret