Tilbageblik på 2017

Tilbageblik på et pakket år med virkelig gode oplevelser og kæmpe milepæle. 2017 må jeg nok sige har blæst mig bagover af gode oplevelser

tilbageblik
2017 var et helt fantastisk år hjemme hos os, og et yderst berigende et af slagsen. I foråret udgav Stinna og jeg vores første kogebog, hvilket var en kæmpe oplevelse og den vildeste lettelse at komme i mål efter så mange måneders hårdt arbejde. Bogen kom i butikkerne fredag den 21. april, og jeg husker den dag meget tydeligt – aldrig har jeg følt så stor en sten forlade mine skuldre. Søndag den 23. april holdt vi en ret stort bogreception, hvor så mange søde mennesker kom og bakkede os op, ønskede os tillykke, købte bogen og tog for sig af smagsprøver. Læs gerne mere om bogen her, eller om eventet her.

tilbageblik
Sommeren bød på romantik og en stor overraskelse, da Mads lavede et kæmpe nummer ud af at spørge om jeg vil være hans resten af vores liv. Vi har været sammen i 8 år, og jeg har egentlig flere gange gået og prikket lidt til ham, for hvornår det mon skal ske at han går på sine knæ. Min familie har også spurgt lidt ind til det et par gange, men for hver gang udsatte han det vist mere og mere, så det ville blive en overraskelse. Så da jeg stoppede med at spørge skete det jo så. Mandag den 31. juli havde vi en kærestedag, hvor vi både fik parmassage, var ude og spise, bare holdt fri og hyggede os sammen hele dagen. Om aftenen tog han fuldstændig røven på mig, da jeg kom hjem til en opgang fuld af levende lys, roser over alt og billeder igennem vores 8 år sammen, klisteret på hver trappetrin i kronologisk rækkefølge hele vejen op til vores dør. Da jeg gik ind fortsatte det, ind til roser og lys dannede et hjerte Mads og Noah befandt sig i. Så fine de var, i deres pæneste tøj – med røde øjne fik han forklaret mig hvor højt han elsker mig og de gik sammen ned på knæ. Helt perfekt, pladder romatisk, men alligevel kun os tre. Det blev et stort JATAK.
tilbageblik
Året sluttede også lige af med at der pludselig befandt sig en lillebror i mavsen. Efter frieriet blev vi enige om at se om vi kunne presse en lillebror eller lillesøster ind i kalenderen før et bryllup. Egentlig er det ikke fordi vi sådan hungrer vildt meget efter et spædbarn igen, men en af tingene skal jo komme før den anden, og jeg vil ikke hverken amme eller være gravid til vores bryllup. Og da vi ikke ønsker vildt mange år i mellem Noah og den næste, besluttede vi os for at give det et forsøg. Kun få uger efter, stod jeg så med en positiv test i hånden og en lillebror i maven. Læs mere om min graviditet, vejen dertil, mine symptomer og tanker omkring det lige her.

Hvad så med 2018?

Nu glæder vi os helt vanvittigt til fremtiden. År 2018 er året hvor lillebror kommer til verden, hvilket selvfølgelig bliver det allerstørste, wauw hvor jeg glæder mig til at møde ham og se om han minder om Noah eller er helt sin egen. Mest glæder jeg mig til at Noah skal møde ham, og se hvordan de to brødre får det sammen. Jeg får en klump i maven af at tænke på det, det bliver jo bare det største.

 

Husdrømme og rund fødselsdag

Vi kigger også rigtig meget og ret seriøst på hus, vi har fundet et, som jeg håber bliver vores i 2018. Der er en masse ting vi skal have helt på plads, men jeg tror og håber det her er huset. Så bliver både Mads og jeg begge 30 år i det kommende år, hvilket jo er lidt stort også, så måske det går hen og bliver et festligt år. År 2018 bliver så ikke året hvor vi skal holde bryllup, da vi udskyder det til baby er et år ca, så han kan blive passet og så jeg ikke skal tænke på amning osv. hele tiden. Men i det kommende år går planlægningen i gang. Jeg tror allerede nu jeg ved hvor min kjole skal være fra, det fortæller jeg mere om meget snart.

 

Færdig som akupunktør

Så bliver jeg færdig med mit akupunkturstudie i 2018, nærmere den 23. marts. Det glæder jeg mig også til, – det har været en sindssygt fed uddannelse og jeg har virkelig elsket at gå i skole. Men det bliver nu altså meget rart at slippe for køreturen til og fra Viborg, alle lektierne, eksamener og så bare bruge tiden på klienter i stedet :o)
Arbejdsmæssigt håber jeg at 2018 bliver lige så fedt som 2017, det har været et enormt godt år hvad angår min blog og generelt hele min business ;o) Nu skal jeg jo så på barsel det meste af år 2018, men jeg har  da planer om at holde bloggen i live alligevel.

 

Tilbageblik på året der gik

Det var vel også lidt tanker om året der gik, og det kommende år. Gud hvor er jeg heldig og priviligeret at have så fantastisk et liv. Alle menneskerne i det, at være sammen med manden i mit liv, at være mor til snart to røvlækre unger, at have mit drømmejob. Wauw, bare tak! Jeg håber virkelig også I har haft det bedste år, rigtig rigtig godt nytår herfra! Vi skal fejre det i hovedstaden med et hold dejlige venner der også har en lille baby, så en stille og rolig, men super hyggelig aften håber jeg det bliver til.
Stort knus herfra..

 

Instagram

Jeg håber I har lyst til at følge med ovre på min Instagram også – her deler jeg en masse billeder fra min hverdag, en masse opskrifter og madinspiration. Lidt træning, bolig og meget mere.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret