Tak for den mest fantastiske bogreception

Skærmbillede 2017-04-26 kl. 09.32.53
Skærmbillede 2017-04-11 kl. 21.32.25
Det er nok næppe gået forbi din næse at vi (Stinna og jeg) lige har udgivet en kogebog, i hvert fald ikke hvis du følger med her på bloggen og måske også på min Instagram. Jeg håber ikke jeg har spamet for meget omkring det hele, men det er simpelthen bare så stort, og man er altså lidt stolt. Så jeg vil så gerne dele lidt omkring det hele ;o)
Kogebogen Hverdagsfavoritter udkom i fredags, og det var så vild en dag. I et år har vi kæmpet så meget for den bog og arbejdet hårdt på den, og pludselig er det hele overstået, vi kan ikke gøre med og nu er bogen helt offentlig. Det er en meget underlig følelse og den vildeste forløsning. Så jeg måtte også kæmpe lidt ekstra med den store klump som lå i min mave i fredags. Vi er dybt taknemmelige for at have fået muligheden og det er en drøm som går i opfyldelse.
I søndags holdt vi bogreception hele dagen, den skønneste dag som var proppet med søde mennesker som kom forbi og fik smagsprøver og købte et eksemplar af bogen. Jeg deler her lidt billeder fra dagen, og så vil jeg lige benytte lejligheden til at sige TAK, både til alle jer der kom forbi. Men også til de firmaet som har bakket lidt op om vores projekt og sponsoreret nogle varer til os.
Lemonaid leverede drikkevarer til bogreceptionen i søndags, både disse lemonader og disse chariteas. Produkterne er sukkerfrie, økologiske og fairtrade. De er super flotte og så smager de virkelig godt. Jeg hørte en masse positiv summen rundt omkring i søndags, folk var vilde med især lemonaderne.
Grandsvin sponsorerede Rosévin, super fine feminine flasker, som passede perfekt ind sammen med alt maden og pynten.
Stinnas søde far (Guldmann-Marker) tog billeder af os hele dagen, og er ham som er fotografen bag alle de fine billeder i indlægget her.
bogreceptionlemolemonaidS&J-05370 kopikogebogsreceptionsønautografergaarden
Vangsgaardtreat.dk har desuden leveret en masse nødder, kerner og frø til udvikling af opskrifter. Stinna har desuden delt en opskrift på sin blog på rugstykker uden mel og jeg har delt denne sundere bønnebrownie (i begge opskrifter har vi brugt de nødder og kerner der var til overs fra Vangsgaard)
Sidst men ikke mindst, tak til vores søde og dejlige venner som hjalp til ude i opvasken, hjælpe til med madlavning og oprydning. Søde mennesker!
Hvis du gerne vil have fingrene i bogen, kan den findes i en del butikker og rundt omkring på nettet, bl.a. i Bog&Idé, på Saxo, i Salling og Magasin. Hvis du bor i Aarhus og vil spare lidt penge, kan du også komme forbi efter et eksemplar hos mig til 20 % (264 kr). Skriv mig en mail hvis det er (juliebruuns@gmail.com) Så kan den også blive signeret ;o)
Det kan også være du gerne lige vil høre lidt mere om bogen, så kan du gøre det igennem mit tidligere indlæg lige her.
mig

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret