Snacks til studenterkørsel

Her er idéer til snacks til studenterkørsel. Her er inspiration til både det salte og det søde køkken når der skal serveres lidt.

snacks til studenterkørsel
snacks til studenterkørselsnacks til studenterkørsel
snacks til studenterkørsel

Snacks til studenterkørsel

Jeg tænkte at sådan et indlæg her sikkert kunne være et meget brugbart indlæg for mange af jer. Skal man ikke køre, eller have en vogn forbi hjemmet, må man jo gerne spise snacks alligevel ;o) Så indlægget går da ud til jer alle.

I mandags da jeg delte mine sundere snickers is (se indlæg her) skrev jeg at jeg for en gangs skyld var på forkant med blogindlæg ift. hvad der rører sig ude pt. Det her er et klassisk eksempel på at jeg er slået lige tilbage til min typiske “shit, er det allerede nu tidsplan”

 

Snacks til studenterkørsel

 

  • Spyd er vildt god snacks-mad, de ser så fine og indbydende ud som en del af bordet, især hvis man har nogle finde pinde. Mine er fra Nicolas Vahé. Du kan f.eks. lave tundeller og komme dem på et spyd. En enkelt eller to kugler på hvert spyd, så er det da lige i øjet. Man kan jo også smide et stykke peberfrugt i mellem kuglerne eller en cherry tomat, noget som giver lidt farve.
  • Små grønne pizzaer er vildt nemme at lave, de kan varieres og skabes lige som du ønsker dem. Her har eg brugt peberfrugter og auberginer som bund, smurt dem med tomatpure og toppet med dem med lidt andet grønt og parmaskinke.
  • Små aubergine burgers med falafler Kan igen varieres efter ønske, de minder meget om pizzaerne, men med en falafel i (du kan købe dig til nogle vildt gode økologiske falafler fra Urtekram). Igen kommer pinde-konceptet i spil, så det ligner vaskeægte nipsemad.
  • Pølsehorn (en klassiker som alle nærmest elsker) Det her er min bedste opskrift på pølsehorn.
  • Knækbrød med hummus, den klassiske eller én med edamamme og avocado Du kan også sagtens lave andre slags dips, så som guacemole, peberfrugtcreme og tzatziki

 

Søde snacks

søde

  • Snickerskugler (ingen fest uden dem)
  • Chokoladetrøfler De her er som snickerskuglerne en nem lille snacks, som passer perfekt til nipsefester
  • Spyd med kage og bær Super fine spyd, som også kan laves med en klassisk chokoladekage. F.eks. kan du købe skumfiduser eller en bar og skære ud i små bidder. Det kan også bare være rene frugtspyd

 

Rigtig god fest og velbekomme.. Og kæmpe tillykke til alle jer som er blevet studenter, nyd denne tid og studenterkørslen. Det er hammer sjovt.

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret