Om at satse, følge sin mavefornemmelse og starte på drømmejobbet

mig
Jeg har netop afsluttet et helt fantastisk år i mit liv, det bedste uden sammenligning nogensinde. Nemlig mit første år som mor. Et fuldstændig vanvittigt år med kæmpe op- og nedture. Et følelsesladet år helt ud over det sædvanlige. Jer som er mødre, I ved hvad jeg snakker om, når man siger ubetinget hudløs kærlighed. Til jer som er gravide – altså for hulan, I går den vildeste tid i møde (og den hårdeste). Året på barsel har givet mig mulighed for at trække mig tilbage, kigge lidt på mit liv (rent jobsmæssigt) og tænke over tingene noget så gevaldigt. Hvad vil jeg egentlig med min karriere? Vil jeg være fysioterapeut sådan fuld tid, eller skal jeg prøve noget helt nyt. Jeg bliver ofte spurgt, hvorfor jeg ikke bare arbejder fuld tid som fys, nu når det er den uddannelse jeg har taget. Så ja hvorfor gør jeg ikke bare det? Det ville da være fornuftigt og trygt med et 8-16 job, med en fast og stabil løn, og en hverdag man kender og som nok meget sjældent kommer bag på en. Men det er bare desværre slet ikke mig. Jeg ville ønske at jeg (som resten af min klasse dengang) havde valgt den helt rigtige uddannelse, og bare vidste at det var det man skulle resten af livet. Men jeg havde slet ikke den rigtige følelse i maven. Jeg har lyst til at skabe mit eget, være min egen chef, selv styre min arbejdsuge og gøre min hobby til mit job. Jeg ønsker at hente Noah tidligt, og blot gemme en del af arbejdet til efter han er gået i seng. Jeg ønsker at vågne hver dag og glæde mig til dagens opgaver og jeg ønsker et job, hvor jeg ikke har noget i mod at arbejde lørdag aften, hvis det er det.. Så nu gør jeg det. Jeg springer ud i det, pakker alle mine bekymringer lidt væk og går efter min drøm.
Fra og med august starter jeg op med en masse nye projekter. Min kalender er proppet til bristepunktet, og jeg glæder mig til hver og et af de nye projekter. Jeg vil meget gerne fortælle jer en masse om det, hvis det kunne have interesse. Jeg kan starte med at afsløre noget af det, mens der er en masse brikker som lige skal falde på plads først.
Én ting jeg kan fortælle, er at jeg skal starte på en ny uddannelse i September. En uddannelse som jeg virkelig tror bliver helt fantastisk spændende, og som jeg glæder mig til at starte op på, og ikke mindst bruge det i mit job når jeg er færdig. Det er som registreret akupunktør. Den tager mig 1,5 år og jeg skal gå i skole hver anden fredag og i nogle weekender, og så er det ellers en masse hjemmestudie. Jeg synes vores krop er så fascinerende, og nu skal jeg lære om den på et helt andet plan end jeg er vant til.
DSC09947
En anden ting er et projekt jeg starter på sammen med Stinna (hende har I sikkert mødt gennem min Instagram og min blog). Det er en kæmpe drøm for os begge to, nemlig en kogebog. Det bliver så fedt, og jeg glæder mig til at dele det forhåbentlige fine resultat med jer. Det er en bog med sundere hverdagsmad, som skal være nemt og lige til, præcis som alt mit mad her på bloggen. Men bogen bliver selvfølgelig proppet med helt nye opskrifter og smukke billeder. Jeg vil løbende lave videoer undervejs og dele dem med jer, så I kan komme bagom bogen i processen. Kontrakten er underskrevet og vi skal bare i gang nu og bogen vil udkomme til foråret 17..
forlag
Apropos videoer, er det også et af mine projekter. Der skal laves mange flere videoer, både af mine opskrifter og af træning. Jeg har købt mig et gopro kamera, jeg er slet ikke den tekniske type (som i SLET ikke), men nu skal jeg tage mig lidt sammen.
Den sidste ting jeg vil dele med jer for i dag, er at jeg starter et nyt instruktørjob op. Et super fedt et af slagsen, da det bliver enormt selvstændigt for mig. Der er ingen regler og jeg bestemmer nærmest alt selv på mine hold. Jeg kommer til at køre et almindeligt styrke-puls hold (som dem jeg normalt har kørt i Fitness World, hvis der er nogle af jer som nogensinde har været med på mine hold?). Der kommer et corehold på en halv time, et puls hold på en halv time og så det fedeste af det hele: jeg skal køre et gravidhold og et mor-barn hold. Det har jeg virkelig selv manglet under min graviditet og især i min barsel. Det hele kommer til at foregå i YO STUDIO, som ligger på gågaden i Aarhus (lige over for grøntsagsboden ved Salling). Så sidder du og tænker, ”Ihh jeg vil gerne træne under min graviditet, men jeg ved ikke helt hvad jeg må eller hvordan jeg skal gøre”. Eller ”uhh jeg gad godt gå til træning her efter jeg har født, men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre af min baby imens, og jeg ved heller ikke hvad jeg må eller hvordan jeg kommer i gang igen” Bum, kom på mine hold. Jeg vil elske at hjælpe dig. Ind til videre starter vi få hold op, men hvis de bliver velbesøgt, kommer der mange flere på planen. Du er så velkommen til at skrive her i kommentarfeltet, hvis det er noget for dig. Eller skriv mig en mail (juliebruuns@gmail.com). Tænk at jeg skal træne lækre damer, og oven i hatten lege med skønne små babyer. Hvis ikke det er drømmejobbet, ved jeg snart ikke hvad 😉
Ud over de her hold i centret, så har jeg mulighed for at køre personlig træning og kostvejledning. Jeg vil komme med en masse inspiration til din træning, både når vi er sammen, men også ting du kan lave hjemme. Hvis vejret er lækkert, smutter vi ud og laver noget skægt. Jeg vil hjælpe dig med kosten og dele en masse lækre og nemme opskrifter med dig. Det kan lade sig gøre bare dig og mig, men jeg tager også gerne et par veninder ind, så får I en fed oplevelse sammen og sparer lidt penge ved at gøre det sammen. Så hvis der er nogle af jer, som kunne have interesse for det også, skriv skriv skriv 🙂 – Vi træner i et super lækkert rum med en masse fede redskaber, og der er kun os i lokalet.
træne
Er der nogle af jer som sidder i samme båd som jeg? Med en overvejelse om man skal snuppe den sikre vej eller den uforudsigelige – den hvor man ikke aner om det brister eller bærer?
Af hjertet tak fordi I læser med. Det ville aldrig kunne lade sig gøre uden jer at starte alle mine drømme op. Det er pga. jer, jeg får lov til at bruge så meget tid på bloggen, at kogebogen er blevet en realitet og at jeg kan starte jobbet op i Yo. Tak!
mig

Kommentarer

 1. Du er bare for sej altså 😀 STORT tillykke 😀 Jeg elsker at følge dig, det inspirere mig med at gå selvstændig igen med alle mine projekter. Jeg skal føde til nov. i år og kan allerede nu følge dig iht det du skriver med at blive mor. Det bliver sikkert endnu vildere 🙂 Glæder MiG SÅ SINDSYGT meget til at følge din rejse 😀 Det kunne være lidt fedt at starte på dine hold efter jeg har født, har selv været instruktør i fitness World, men har aldrig haft fornøjelsen af dig der, kun din go mad på råbar 😀
  Men jeg glæder mig som en gal med at følge dine drømme og lad mig smitte af dit mod. ( men først skal rollen som mor lige dyrkes hihi)
  Kæmpe knus til dig
  Fra Trine
  @my_sensitive_universe

 2. Du er bare for sej altså 💪🏼😍 STORT tillykke. Jeg elsker at følge dig, det inspirere mig med at gå selvstændig igen med alle mine projekter. Jeg skal føde til nov. I år og kan allerede nu følge dig iht det du skriver med at blive mor. Det bliver sikkert endnu vildere ❤️❤️ Glæder MiG SÅ SINDSYGT 😍😍 Det kunne være lidt fedt at starte på dine hold efter jeg har født, har selv været instruktør i fitness World, men har aldrig haft fornøjelsen af dig der, kun din go mad på råbar😍🙏🏻💕
  Men jeg glæder mig som en gal med at følge dine drømme og lad mig smitte af dit mod. ( men først skal rollen som
  Mor lige dyrkes😍)
  Kæmpe knus til dig
  Fra Trine
  @my_sensitive_univers

  1. Hej Trine.
   Åhh mange tusinde tak for din kommentar (og dine altid søde kommentarer på Instagram) det er så skønt, når der er nogle som holder liv i profilen 😉 Mange tak for dine søde ord. Du skal også bare glæde dig helt vildt, det er bare så stort. Og selvfølgelig skal du da komme på mine hold, når du føler dig klar til det engang igen. Hihi har du været fordi Råbar? Mens jeg var der? Håber jeg fik lavet noget lækkert mad til dig så. Dyrk endelig rollen som mor. Den første tid med lille spæde guldklump kommer jo aldrig igen. Så man skal også bare nyde det 😉

 3. Stort tillykke med alt det nye, du bliver – og er den bedste lærer/træner jeg længe har haft. Jeg glæder mig så meget til at følge med 👍🏻 Held og lykke din seje kvinde/mor 😉

 4. Hvor FEDT Julie. Har fulgt din blog siden du uddannede mig til massør – og helt rigtigt. Det er så vigtigt at tage sit liv om til revision. Det samme har jeg gjort – og har ikke fortrudt et øjeblik… Held og lykke

  1. Hej søde Ninna. Mange tak for din kommentar 🙂 Dejligt det også kører for dig 😉 Håber du har det rigtig godt..

 5. Jeg synes du er så sej Julie og virkelig til stor inspiration!
  Jeg læser selv til fysioterapeut, så følger lystigt med her hos dig og glæder mig til at følge din nye dagligdag! Fortsæt som du gør!
  Glæder mig til at købe din kogebog!

  1. Hej Cecilie. Mange tusinde tak skal du have. Ihh hvor skønt at du allerede nu ved, at du skal have den 🙂 Tak

 6. Jeg er præcis det samme sted som dig. Føler at samfundet forventer at man passer ind i den faste 8-16 ramme, men jeg dør ved tanken og længes efter at være min egen chef og selv styre min hverdag. Så nu gør jeg det sgu også. Tager springet. Satser på at økonomien nok skal løbe rundt, og at det vil give mig ekstra energi at arbejde med min passion. Men…det kræver mod og is i maven, så hatten af for at du gør det! Med alle de lækre opskrifter du har giver det kun god mening!
  Spændende med akupunktøruddannelsen, jeg har selv lige taget en yoga terapeutisk uddannelse baseret på meridianerne i kinesisk medicin – det er virkelig spændende. Glæd dig!

  1. Hej Laura. Ihh hvor fedt du gør det samme. Du lyder til at være ret så sej selv 😉 Må jeg spørge hvad du starter op med så? Ud over det “yoga terapeutiske job” hvis man kan sige det? 🙂 Det lyder lidt som akupunktur, ja glæder mig også meget til at starte på den. Kh Julie

 7. Du er så sej!! Du får helt sikkert propfyldte hold – og fitness World kommer til at mangle deres bedste instruktør 🙂

 8. Hej Julie.
  Jeg har længe fulgt dig på Instagram og bloggen, og jeg synes du er utrolig inspirerende. Jeg er selv netop blevet uddannet fysioterapeut, og kan om nogen genkende følelsen af at være i tvivl om sin uddannelse. Jeg kan slet heller ikke se mig selv i et 8-16 forudsigeligt job, og lige nu er jeg i tvivl, om jeg overhovedet skal være fysioterapeut! Det er fedt at læse, at andre også har haft det sådan, og dit indlæg minder mig om, hvor mange muligheder der jo netop er med fysioterapeutuddannelsen, så man ikke er tvunget til et trivielt arbejde. Dine planer lyder så fede, og jeg glæder mig til at følge din nye karriere!

  1. Hej Kristin. Mange tak for din kommentar og de søde ord. Jeg har haft det (og har det) præcis lige sådan. Nogle gange starter man måske bare noget, som ikke er lige det man troede. Men jeg er nu alligevel ret glad for, jeg gjorde uddannelsen færdig. Den kan jo netop altid bruges til alt muligt andet. Om ikke andet synes jeg, uddannelsen var skide spændende. Jeg elsker alt teorien bag fysiologien. Det er super skønt, du gider følge med. Tak, kh. Julie

 9. Julie for dælen, tror du ikke Nohr og jeg skal med på sådan et hold? Eller er det for længe siden jeg har født?

  1. I skal så meget med! I passer helt perfekt ind 🙂 Jeg har svaret på din sms, og har også lige skrevet dig en besked på facebook 😉 Min telefon er nemlig gået i stykker idag. Møg nederen!

 10. Super sejt – og meget modent – at du lytter til, hvad din mavefornemmelse siger dig, og ikke bare “går efter” dét, der ligger umiddelbart for!
  Jeg glæder mig til at følge med i alt det nye.
  Faktisk har jeg længe ville starte i Yo Studios, fordi der er en god blanding af yoga, styrke og dans. Da jeg endelig tog beslutningen og meldte mig ud af Fitness World fandt jeg dog ud af, at de havde ferie ind til 1. august. Så ser frem til august 🙂
  Og! Glæder mig til at kogebogen kommer. Bruger en del af dine opskrifter – det gode ved det er, synes jeg, at det ikke kræver alle mulige skøre ingredienser.

  1. Hej Trine. Mange tak for din kommentar og de pæne ord. Ihh gør det, kom ned til mig i YO. Fedt du kan bruge mine opskrifter. Kogebogen bliver også lige sådan, nemme opskrifter med få ingredienser, som alle kan købes i Føtex 🙂

 11. Jeg vil vildt gerne på dit mor/baby hold! Jeg har termin d. 17 august, og jeg glæder mig SÅ meget til at komme igang med træning igen. Det har desværre ikke været muligt for mig at træne her under graviditeten, så jeg glæder mig usandsynligt meget til at få brugt kroppen godt igennem!

  1. Ihh hvor godt, du er mere end velkommen 🙂 Du må da meget gerne skrive en mail til mig engang når du er klar igen. Rigtig meget held og lykke med det hele.

 12. Hej Julie.
  Først og fremmest, stort tillykke med det hele – det lyder jo super fedt.
  Jeg vil gerne høre lidt mere om et personligt træningsforløb ift. priser, hvornår du starter op og hvilke længde forløbene har (hvis du selvfølgelig ved noget af det endnu)? 🙂
  Held og lykke med det hele 🙂

  1. Hej Henriette. Mange tak. Jeg har endnu ikke fået fastlagt priserne. Skal lige til møde med Malene, som ejer YO først 🙂 Men så vil jeg meget gerne vende tilbage til dig. Må jeg skrive en mail til den, du sender fra her? Jeg kan starte op fra næste uge, hvis det er 😉 Længden på forløbet kan vi bare finde ud af sammen, ift. hvilke mål og ønsker du har. Også hvor mange gange om ugen du ønsker, om det skal være med kostprogrammer også osv. Lad os snakkes ved over mail måske ? 🙂 Kh Julie

 13. Det er såååå fedt, at du gør det og jeg glæder mig til at følge din vej!! Jeg læser selv til fysioterapeut, så jeg elsker at følge dig og din hverdag – du inspirerer helt vildt! 🙂 🙂
  Bare fortsat som du gør!

 14. Du er sej, gid jeg selv var så modig 😉 Og tusind tak for de bedste, bedste opskrifter og du virker så sød (fornemmer man i hvert fald her ude bag skærmen). Jeg har anbefalet din blig til maaange 😉 Glæder mig til at læse mere..

  1. Hej Lisa. Ihh, af alle de super søde kommentarer der er kommet på indlægget her – er du nok den sødeste. 😀 Mange tusinde tak. Det er ret tit at folk kommer med positiv feedback til opskrifterne, men mere sjældent at nogle kommenterer min personlighed. Mange tak altså, det varmer. Og tak for anbefalingerne. Kh Julie

 15. Ih hvor lyder det alt sammen spændende! Jeg er sikker på at du får succes med det hele. Man kan i hvert fald mærke at du brænder for det, i dette indlæg!

  1. Hej søde Mette. Mange tak for din kommentar og for din tillid 😉 Jeg brænder meget for det ja, så håber virkelig også det hele kommer til at kunne hænge sammen. Tillykke med din dejlige lille bebs, håber du har det helt fantastisk og nyder rollen som mor. Hvis I mangler en legekammerat en dag, er vi altid klar 🙂

 16. Fantastisk ide med mor/ barn gymnastik/ efterfødselsgymnastik.
  Det er der ikke for meget af i Århus. Hvis du får mulighed mangler der også noget i Risskov
  Jeg er sundhedsplejerske og anbefaler altid efterfødselsgymnastik. Men mangler et sted at henvise til. Held og lykke

  1. Hej Hanne. Nej det mangler nemlig ret meget, det er jeg helt enig i. Du er selvfølgelig velkommen til at henvise til mig og YO 🙂 Men til en start, er jeg dog kun at finde i Aarhus C 😉

Vis alle kommentarer (35)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret