Mine veninder sladrer om mig part to

DSC08027

For et par uger siden lagde jeg et ret egocentreret indlæg op – nemlig omkring mig selv. Et indlæg hvor man kunne få et glimt af mig som person, bag gryderne, bag kameraet. Et indlæg som var en anelse ved siden af dem, jeg plejer at smide op her på bloggen. Derfor er det også lidt mere nervepirrende, hvordan sådan et indlæg tages imod. Men jeg må sige, I har været så søde og indlægget blev endda læst af ret mange. Det er åbenbart også lidt sjovt at snage i andres privatliv når man længe kun har set opskrifter fra dem ;o) Så det skal I have lov til igen – og denne gang knap så meget bag-gryderne-indlæg, men mere private facts. Det er igen to tøser der står bag, og de har virkelig været søde ved mig, må jeg sige.

Jeg har været lidt i tvivl om det bliver for søgt, at dele så pæne ord om mig selv her på bloggen. Det kan godt virke lidt for meget ananas i egen juice agtigt, men på den anden side er jeg faktisk skide stolt af de punkter de skrev om mig. Tænk sig at de ser mig som den person. Så jeg vil meget gerne sige tak til verdens dejligste tøser for den fornemme liste. Og værse god til jer søde læsere, her er lidt facts om mig – fra mine veninders point of view.

Okay, inden vi starter.. fandt vi vist ud af sidst at jeg er hurtig, energisk og sjusket. Det bliver de sgu ved med at snakke om denne gang også. Denne gang nævner de at jeg ikke kan holde en hvid bluse ren i mere end fem minutter (jaja, prøv selv at have en unge i alderen vil-selv, kan-selv.. okay ynkeligt af mig at give Noah skylden). At jeg har vilde armbevægelser, alt foregår hurtigt, jeg taber ting og kan ikke finde en skid. Har ingen modsvar her, I har nok ret. At jeg altid er den der er hurtigst færdig i omklædningen i Fitness World (håret kan da lufttørre, mens man handler ind bagefter – ikke?) vi skulle nødigt spilde noget tid. At jeg hader at vente (so true), får stress af langsomme mennesker. Jeg prøver pænt at pakke det ind og sige “det går nok, ingen stress” mens jeg bobler af stress indvendigt. Egentlig en virkelig nederen ting. Og at mit ordsprog ville være noget i stil med ”fuck det!”, ”pyt med det”, ”det går nok”, “hov” & ”ups”

Det vidste vi så lidt allerede.. Men nu til de nyere facts..

 1. Julle er meget gæstfri og social, hun elsker at have gæster og folk omkring hende. Har hun allerede en aftale med en veninde, bliver de andre veninder hellere end gerne hægtet på. Man ikke undgå at kende de fleste af hendes veninder. Der er altid plads til en mere og vi kan altid være hos Julie.
 2. Julie har altid tid til at ses – som i ALTID. Nok fordi man netop bare bliver inviteret med, hvis hun i forvejen har en aftale. Og så fordi hun har en eminent evne til at proppe sin kalender til bristepunktet. I skulle se den, man får stress af bare at kigge på den, hun skulle nødigt være alene.
 3. Julie er meget følsom, varm og kærlig, hun elsker romantik og kærlighed – og lykkelige slutninger. Hun græder til P.S. I Love You.
 4. Julie er rigtig, rigtig god til at gøre en god historie endnu bedre – og smøre lidt tykt på. Kender man hende, ved man godt hvornår der er skruet ekstra op
 5. Julie har en lille Randers-truck pige gemt i sig, hvad angår hendes musiksmag, hun kan godt lide en god “spinning sang” – andre vil kalde det electro-techno
 6. Julles kaffes kan ikke blive varm nok! Er elkedelen med inde på bordet, skal den lige have en ekstra omgang inden en ny kop kaffe, så vi er helt sikre på den er brændende varm igen. På café skal kaffen altid være ekstra varm. ‘Kold’ kaffe er det næsten værste i verden!!
 7. Julie er sjov, når hun oplever noget som er ekstra godt, lægges der ikke låg på tillægsordene, den får fuld skrald – og en god kage er ikke blot god, den er fuldstændig vanvittig god. Det samme gælder knap så gode ting , som kan beskrives ned til mindste detalje
 8. Julie elsker konkurrence og har viljestyrke. Hvad end det er i fitness centeret eller i køkkenet. Hun er drevet af at slå andres eller egne rekorder. Julie vil altid være nr 1 og har vinder-gen. Hvem kan spise flest rugbrødsmadder, hvem kan lægge længst i planke…. Hun giver ikke op før hun har vundet
 9. Julie vil til enhver tid hellere stå 20 min ekstra på stepmaskinen, så hun kan “tillade” sig at spise ekstra, fremfor at undvære kagen til desserten.
 10. Julie tænker på andre, før hun tænker på sig selv.
 11. Julie snakker MEGET og siger altid sin mening. Hun er virkelig meget sig selv, hvilket er fantastisk og gør, at man slapper helt af og er sig selv omkring hende.
 12. Julie har ingen fjender kun venner, alle kan lide Julie og alle vil være hendes veninde.
 13. Julie er ikke bange for at åbne op og lukke folk ind. Hun vælger dog hendes bedste veninder med omhu og har efter min mening er meget stærkt indercirkel med veninder, der er klar til at gøre alt for hende. Ligesom Julie selv er meget loyal og beskyttende overfor hendes nærmeste. Hun er en veninde man altid kan regne med og stole på!

Skrevet af Michelle og Benedichte, – to dejlige damer. Af hjertet tak.
IMG_2923

Kommentarer

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret