Ugens madplan: thaisuppe med fisk, gourmethottere og en pastaret med fløde, citron og oregano

I næste uge kan du finde en række nye sunde og skønne hverdagsretter. Mange af retterne er fryseegnet, så lav endelig en dobbeltportion, frys det ned og glæd dig over at have rester til en anden god gang.

De fleste af opskrifterne svarer til 3-4 personer, hvis I er en lille familie med 2 voksne og 2 børn, tror jeg mængderne passer meget godt til jer. Jeg håber du kan bruge et par af opskrifterne eller måske hele planen. Hvis du vil forsøge dig med hele planen, så kan du også snuppe den komplette indkøbsliste, – mon ikke nogle af tingene allerede findes i dine køkkenskabe.

Madplanen for næste uge står på en lækker thaisuppe. Der er en pastaret på menuen med citron, oregano og fløde. Torsdag står den på hjemmelavede gourmet hottere med det hele, hvor brødene genbruges fredag og ketchuppen genbruges lørdag. Fredag fyldes brødene med hønsesalat, bagte tomater (gerne vendt i en masse hvidløg) og ristet parmaskinke. Lørdag er planen at bruge denne hjemmelavede ketchup sammen med frisk pasta og krydrede kødboller.

Rigtig god fornøjelse med den og god uge 15

 

Madplan uge 15

 

 

Indkøb:

skaermbillede-2016-11-25-kl-11-09-37

velb

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret