Madplan uge 32

madplan uge 32
Så er madplanen for næste uge klar. Jeg håber I kan bruge den, måske det hele (i så fald findes indkøbslisten nederst) – ellers bare dele af den. Den rækker til 3-4 personer, og jeg har forsøgt at gøre den så simpel og billig som muligt, ved f.eks. at inddrage restedage i planen. Se også sidste uges madplan lige her, ellers rigtig god fornøjelse med min madplan uge 32

 

Madplan uge 32

 

 

Indkøbsliste

 

Ugens udvalgte:

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret