Lakseroulade med spinat og flødeost

Lakseroulade med spinat er simplethen så nemt og virkelig lækkert. Det går lidt op for mig hvor dumt det er, at vi ikke får det her noget oftere. Det er både sundt og hurtigt at lave, og så elsker jeg bare alt hvad denne her spise byder på. Både selve rouladen med spinat, flødeost, laks og avocado, som jeg kommer i den. Min roulade er med citronskal, hvilket virkelig gør noget godt for smagen. Håber I har lyst til at prøve min lakseroulade opskrift

lakseroulade

 

lakseroulade
Lakseroulade med spinat, smurt med flødeost, godt med røget laks og avocado også. Virkelig lækker og frisk roulade med laks

Lakseroulade

Opskrift til 4

Lakseroulade med citronskal og spinat i bunden. Smurt med flødeost, fersk laks og avocado i. Denne her roulade er simpelthen så lækker

Forberedelsestid

10 min

Tilberedelsestid

10 min

Samlet tid

20 min

Ingredienser

Bund

 • 6 æg
 • 75 g. frisk spinat
 • 1 dl havregryn
 • 1 dl mel
 • 3 små gulerødder
 • salt og peber
 • evt. citronskal (vil jeg prøve næste gang)

Fyld

 • 100 g. naturel flødeost
 • 150 g. røget laks
 • evt. avocado (vil jeg prøve næste gang)

Sådan gør du

 1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft
 2. Kom æg, havregryn, mel, spinat og krydderier i en blender og kør godt rundt
 3. Riv gulerødder og vend dem så i spinat/æggemassen
 4. Hæld nu massen ud på en braddepande med bagepapir, og fordel så du får en fin firkant – bag den i 8-10 minutter
 5. Tag bunden ud af ovnen og lad den køle helt af.
 6. Når bunden er kold, kan du smøre osten på og fordele laksen.
 7. Rul nu rouladen sammen, og lad den gerne stå på køl et par timer inden servering – så den kan stå og sætte sig.
 8. Skær nogle passende skiver og server med ekstra frisk dild og citronskiver

Bedøm denne ret

 

Lakseroulade med spinat

 

Lakseroulade som er frisk og saftig, med citronskal og spinat i bunden. Fyldet er med flødeost, røget laks og en smule avocado. Det er nemlig vildt lækkert med avocado her i. Denne roulade er helt perfekte som forret, hvor du kan pynte den med med rogn og lækre krydderurter. bag evt. lidt lækkert brød ved siden af og nyd det med et glas hvidvin. Jeg vil anbefale at lave din lakseroulade nogle timer inden servering, så den kan stå og trække. Måske endda en dag inden. Her er min opskrift på lakseroulade.

Hvad kan man spise til sin lakseroulade?

Vi spiste den sammen med en meget simpel spidskålssalat med masser af frisk dild og citronskal. Den minder meget om denne, bare uden avocado og soyamandler. Fintsnittet spidskål, frisk dild og æble – vendt i lidt olie, citronsaft, lidt honning og et drys flagesalt.

lakseroulade

Gulerod i rouladen

Du kan med fordel tilsætte lidt revet gulerod enten til din rouladedej, eller i selve fyldet. Jeg har prøvet begge dele, og det er virkelig lækkert både i fyldet og i rouladen. Det giver lidt saft og sprødhed, og så tænker jeg også det er ganske fint med endnu flere grøntsager her i.

lakseroulade

Andre lignende opskrifter

Hvis du er tosset med det her spinat-tema, er du måske også til de her spinatvafler eller de her spinatpandekager. Spinatvaflerne kan spises med hvilken som helst dip eller dressing og toppes med falafler, laks som her, kylling, tunsalat eller hvad end du har lyst til. Det samme gælder faktisk spinatpandekagerne. Begge opskrifter er rigtig gode til hverdagen og aftensmaden, hvor denne lakseroulade er glimrende til gæster. Både som en forret til dine gæster, men den kunne også sagtens gå for hovedretten, især hvis du serverer lidt salat og brød til.

 

God til buffet

Skal du holde fødselsdag, barnedåb eller andet, hvor du står og skal lave en masse mad til et større bord. Er en lakseroulade også et virkelig godt bud. Både fordi den ville pynte rigtig fint, fordi den egner sig godt blandt en masse andet mad. Det er lidt sådan noget nipsemad man sagtens kan tage bare en smule af, blandt en masse andet. Men også fordi den kan laves i god tid inden servering, så du ikke skal stå med det hele på selve dagen. Opbevar blot din lakseroulade i fryseren en lille uge inden du skal servere den. Hvis du mangler flere idéer til sådan et buffetbord, kommer der lidt her:

 

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret